Προδότες: Ακόμα δεν μπήκαν στο παιχνίδι και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τους έστειλε σπίτι τους – Άφωνοι οι πάντες

Προδότες

Δεν μπήκαν με το δεξί στους Προδότες.

Πρεμιέρα έκαναν απόψε οι Προδότες στον ΑΝΤ1, το παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Ο ίδιος υποδέχθηκε τους παίκτες στην αυλή της επιβλητικής έπαυλης, αλλά ορισμένοι δεν κατάφεραν καν να κάνουν είσοδο.

Στο προαύλιο ήταν στημένα κάποια σύμβολα κι οι παίκτες κλήθηκαν να κάνουν την επιλογή τους. Μόνο που στους Προδότες η κάθε επιλογή μετρά κι έχει αντίκτυπο στην ροή του παιχνιδιού. Ο Γιάννης και η Αναστασία επέλεξαν την σημαία και την ζυγαριά αντίστοιχα, αλλά που κανένα από τα δύο σύμβολα δεν ταίριαζε με τα στοιχεία του παιχνιδιού.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέφερε λίγο πριν τους πει ότι πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα: «Αναστασία δεν μπορείς να έχεις έρθει στο παιχνίδι αναζητώντας δικαιοσύνη κι ισότητα. Γιάννη δεν μπορείς να έχεις έρθει στους Προδότες υψώνοντας την λευκή σου σημαία κι αναζητώντας δικαιοσύνη. Επειδή κάθε απόφαση έχει σημασία, θα πρέπει να ζητήσω από τον Γιάννη και την Αναστασία να αποχωρήσουν αμέσως. Αφήστε τους αποχαιρετισμούς και τα φιλάκια. Όλα αυτά ανήκουν σε άλλο παιχνίδι».