«Πριν από αρκετά χρόνια διαγνώσθηκα με ελαφριάς μορφής ψωρίαση»

Θανάσης Αλευράς

"Βρήκα τον γιατρό μου και το έπιασα και ψυχολογικά. Εγώ το αντιμετώπισα ως ένα σημάδι ότι εγώ δεν κάνω κάτι καλά."

Στο Πάμε Δανάη βγήκε σήμερα μέσω Skype ο Θανάσης Αλευράς και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί από πιο μικρό. Ο ίδιος με αφορμή και μία ανάρτηση που έκανε πρόσφατα, αναφέρθηκε και στο πως το αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα.

«Είναι και μία καμπάνια στην οποία και παίρνω μέρος καθώς πριν από αρκετά χρόνια, σχεδόν 15 16 διαγνώσθηκα με την πιο ελαφριά μορφή ψωρίασης αλλά επειδή τα αυτοάνοσα θερίζουν τα τελευταία χρόνια κι έχει να κάνει με το δέρμα και φαίνεται, είναι καλό να μην ντρέπεσαι. Μιλάω για την αποδοχή του πράγματος. Δημιουργήθηκε και κάτι θέλει να μου πει. Βρήκα τον γιατρό μου και το έπιασα και ψυχολογικά. Εγώ το αντιμετώπισα ως ένα σημάδι ότι εγώ δεν κάνω κάτι καλά. Δεν έχω καταλήξει ακόμα αλλά το παίρνω ότι έπρεπε να έχει περισσότερο φροντίδα το σώμα και η διατροφή μου, ο τρόπος που σκέφτομαι. Είναι σύνθετο πράγμα.

Δεν είχα πολύ μεγάλο θέμα και δεν ταράχτηκα. Με έχει ψιλοξεχάσει τώρα η ψωρίαση. Κάνω τρέξιμο, όσο και να βαριέμαι. Ή ψυχοθεραπεία για να καταλάβεις τι γίνεται μέσα σου. Άλλαξα και λίγο διατροφή.»