Πρεμιέρα στις 3 Ιουλίου της θεότρελης κωμωδίας «Δεν πετάω, δεν πετάω»

Από την Πέμπτη 3 Ιουλίου, το θέατρο Αθηνά ετοιμάζεται για απογείωση, με ανοιχτή οροφή και μια θεότρελη κωμωδία, που θα φέρει. τα πάνω κάτω.

Ο Βασίλης Θωμόπουλος, που γνωρίσαμε μέσα από μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες (50-50, η Πολυκατοικία, Με τα παντελόνια κάτω κ.α), αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του «Δεν πετάω δεν πετάω»

Οι αγαπημένοι μας Δεν βλέπω (Σπύρος Σπαντίδας), Δεν ακούω (Σπύρος Πούλης), Δεν μιλάω (Κώστας Αποστολάκης), παρέα με τρεις ταλαντούχες και όμορφες ηθοποιούς της νεότερης γενιάς, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Πηνελόπη Πλάκα και Νίκη Λάμη, πρωταγωνιστούν στην κωμωδία «Δεν πετάω, δεν πετάω» και δίνουν ρεσιτάλ.

Η ιστορία:
Ένας ορκισμένος εργένης (Σπύρος Σπαντίδας) απολαμβάνει την ζωή με τρεις εξωτικές αεροσυνοδούς (Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Πηνελόπη Πλάκα, Νίκη Λάμη), όλες αρραβωνιασμένες μαζί του, χωρίς όμως να το γνωρίζουν μεταξύ τους.
Σύντομα η τέλεια ζωή του θα γίνει φύλλο και φτερό, όταν ένα νέο, ταχύτερο Μπόινγκ θα φέρει και τις τρεις αρραβωνιαστικιές ταυτόχρονα στην πόλη. Ο καλύτερος του φίλος (Κώστας Αποστολάκης) δεν ξέρει τί ψέμα να πρωτοπεί και σε ποια και η καταστροφή έρχεται. Μέσα σε όλα, ένας γκέι μπάτλερ (Σπύρος Πούλης), ο άνθρωπος που γνωρίζει τα πάντα για την κρυφή ζωή του εργένη, θα σώσει την κατάσταση ή θα την κάνει χειρότερη;

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΟΣΟΥΛΗΣ

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Σκηνικά: Ντίνος Πετράτος
Κοστούμια: Αλεξάνδρα Κατσαϊτη
Φωτισμοί: Γιώργος Φωτόπουλος
Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοϊδης

Πρωταγωνιστούν:
Κώστας Αποστολάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Σπύρος Πούλης, Πηνελόπη Πλάκα
Σπύρος Σπαντίδας, Νίκη Λάμη
Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων
Πέμπτη 21:30
Παρασκευή 21:30
Σάββατο 19:00 & 21:30
Κυριακή 21:30

Τιμές εισιτηρίων
18€ (γενική είσοδος), 16€ (απογευματινή), 12€ (φοιτητικό), 10€ (ανέργων)