Πρεμιέρα Happy Traveller με Κρήτη και το φαράγγι της Σαμαριάς

Happy Traveller
Πρεμιέρα για το «Happy Traveller» και τον Ευτύχη Μπλέτσα να ταξιδεύει στην Κρήτη και στο φαράγγι της Σαμαριάς, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το ταξίδι μας ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη και αφού φτάσουμε Κρήτη, κάνουμε βόλτα στην Κίσσαμο και στα Χανιά. Την επόμενη μέρα με την αυγή, ξεκινάμε με τις κάμερες στο χέρι τη μεγάλη πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία της Ελλάδας. Διασχίζουμε με τα πόδια τα 13 χιλιόμετρα του φαραγγιού, περνώντας από όλα τα χαρακτηριστικά σημεία της διαδρομής. Εξερευνούμε το εγκαταλελειμμένο χωριό της Σαμαριάς στη μέση του φαραγγιού και θαυμάζουμε τα πετρώματα, τη χλωρίδα και την πανίδα αυτού του φυσιολατρικού παραδείσου παγκόσμιας φήμης. Μετά από 7 ολόκληρες ώρες καταλήγουμε στην Αγία Ρούμελη από όπου παίρνουμε το καραβάκι και αναχωρούμε για νέες περιπέτειες.

Happy Traveller στην Κρήτη, στο φαράγγι της Σαμαριάς!
Ένα από τα πιο ιδιαίτερα επεισόδια. Ένα Happy Traveller γεμάτο κούραση, ιδρώτα, μαντινάδες, χαρούμενους ανθρώπους, μοναδικές φυσικές ομορφιές και πάρα πολύ καλή διάθεση!
Μία μοναδική εμπειρία που μοιράζονται μαζί μας με σκοπό να νιώσετε πως είστε εκεί μαζί μας.

Αυτή την εβδομάδα ο Ευτύχης Μπλέτσας ταξιδεύει στην Κρήτη για τη μεγάλη κατάβαση του μακρύτερου Φαραγγιού στην Ευρώπη.