Πρεμιέρα για το «Άκου τι είπαν βραδιάτικα»

Δυνατή έναρξη με «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» vs «Όλα Παίζουν»

Το «Άκου τι είπαν!» σε σπέσιαλ επεισόδια! Απόψε, στις 21:00, το παιχνίδι που όλοι αγαπάμε ξεκινάει βραδινές εξορμήσεις. Μια φορά την εβδομάδα και για τέσσερις εβδομάδες, αρχικά, οι διάσημοι θα μας επισκέπτονται πέντε-πέντε στο «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα»!

Οι Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος, αφήνουν για λίγο τη μουρμούρα, γίνονται πεντάδα και μπαίνουν στο κυνήγι της κοινής γνώμης απέναντι στους Γιώργο Λιανό, Μπέττυ Μαγγίρα, Κατερίνα Καινούργιου, Αλέκα Καμηλά και Χρήστο Μυρίδη που, ως γνωστόν, ξέρουν να …παίζουν!

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως αυτή τη φορά είναι «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα, μια φορά την εβδομάδα.