Πρεμιέρα για την Μαρία Μπεκατώρου και το ΣΟΥ-ΚΟΥ

ΣΟΥ ΚΟΥ
Η νέα σεζόν φέρνει νέο αέρα στα μεσημεριανά ΣΟΥ-ΚΟΥ μας!

H Μαρία Μπεκατώρου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο θα μας παρουσιάζουν από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, και κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, ένα πολυθεματικό, ευχάριστο και γεμάτο εκπλήξεις μαγκαζίνο.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι θα ενημερωνόμαστε για όλα όσα απασχολούν την κοινωνία μας αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις. Θα συζητάμε μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό και κοινωνικό χώρο, για θέματα life style, ειδησεογραφικά, μόδας, μαγειρικής, διακόσμησης, ιατρικά αλλά και για καθετί αφορά στο παιδί, τη γυναίκα και τον άνδρα.

Η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Χρήστος Νέζος θα βρίσκονται μαζί μας με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις και προτάσεις για μια καλύτερη ζωή.

soykoy

Η παρέα του ΣΟΥ-ΚΟΥ κάνει δυναμική πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 13:45, με καλεσμένο τον Γιώργο Παπαδάκη, με συζητήσεις για πολλά ενδιαφέροντα θέματα και μια γνωστή αυστηρή τηλεκριτικό που θα σχολιάσει με το δικό της τρόπο όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας. Ιδιαίτερα απολαυστική θα είναι και η 2η ημέρα προβολής της νέας εκπομπής, καθώς την Κυριακή 9 Οκτωβρίου μαζί μας θα βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου

Αρχισυνταξία: Γιώργος Βλαχογιάννης

Δ/νση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος

Δ/νση Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης

Executive Producer:  Άννα Αρβανίτη