Πρεμιέρα «Εllate» την Δευτέρα με Μπουλέ και Πάτρα!

Διαβάστε: Και επισήμως ο Ant1 ανακοινώνει την έναρξη του "Elatte" με παρουσιαστές τη Νάντια Μπουλέ και το Θανάση Πάτρα.

Τέλος στις υποθέσεις για το ποιος θα βρίσκεται στο πλάι της Νάντια Μπουλέ στην παρουσιάση του καλοκαιρινού πρωϊνού του Ant1. Το κανάλι εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο και επισήμως μας ενημερώνει για την πρεμιέρα του «Elatte» αυτή τη Δευτέρα! 

Αναλυτικά: 

Η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας μας προσκαλούν να υποδεχθούμε το καλοκαίρι με ενέργεια, με κέφι και με την κατάλληλη παρέα. Το νέο πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1 θα βρίσκεται στο στούντιο καθημερινά 7:00 με 11:00, για να μας κρατά σε επαφή με ό,τι συμβαίνει στη χώρα και στον κόσμο και παράλληλα, να μας μεταδίδει τη θετική και καλοκαιρινή του διάθεση.

ELATTE να μάθετε πρώτοι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μέρα που ξημερώνει. H εκπομπή θα παρακολουθεί σε καθημερινή βάση την επικαιρότητα και όλες τις εξελίξεις στο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σκηνικό. Στο πλευρό των δύο παρουσιαστών θα βρίσκονται έμπειροι πολιτικοί συντάκτες και οικονομικοί αναλυτές.

Παράλληλα, ανάλογα με την επικαιρότητα και τα θέματα της εκπομπής, στο πλατό θα εναλλάσσονται καθημερινά διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο δίωρο της εκπομπής, η επικαιρότητα θα μπαίνει σε πρώτο πλάνο, ενώ μετά τις εννιά, θα χαλαρώνουμε λίγο περισσότερο και η κουβέντα στο πλατό θα παίρνει πολλές κι ενδιαφέρουσες καλοκαιρινές κατευθύνσεις.