Power of Love: Ποιος παίκτης ήταν επαγγελματίας στρίπερ;

Power of Love

Έκανε στριπτίζ σε κλαμπ της Αθήνας...

Ο 32χρονος Αλέξανδρος Κολυβάς είναι ο καινούργιος παίκτης που μπήκε μέσα στο σπίτι του Power of Love το βράδυ της Δευτέρας. Ο ίδιος ανέφερε ότι το πρωί δουλεύει σαν ψυκτικός και το βράδυ ασχολείται με ένα escape room που διατηρεί. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η ζωή του 32χρονου έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού στο παρελθόν εργαζόταν ως στρίπερ σε διάφορα κλαμπ της Αθήνας.

Φυσικά, ο ίδιος φρόντισε να διαγράψει από τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα οτιδήποτε πρόδιδε αυτή του την ενασχόληση αλλά τι φωτογραφικό υλικό που βρέθηκε τον δείχνει να χορεύει χωρίς μπλούζα και με μεγάλη άνεση μέσα σε ένα κλουβί μαζί με μια άλλη γυναίκα.

Power of Love

O νέος παίκτης αυτοπροσδιορίζεται ως ρομαντικός, δυναμικός, ανυπόμονος, εγωιστής, πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα και θέλει την γυναίκα συναισθηματική και νοικοκυρά.

Όταν μπήκε μέσα στο σπίτι του «Power of Love» δεν αποκάλυψε ποια κοπέλα του αρέσει αλλά είπε στα κορίτσια ότι θέλει να γνωρίσει μια ξανθιά και μια μελαχρινή. Βέβαια όταν είδε την Ρένια της έκανε αμέσως ένα κομπλιμέντο λέγοντάς της ότι από κοντά είναι πιο όμορφη.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Power of Love!