Power of Love: Η ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου για τη Νέρτζη! «Μετά από αυτή τη συμπεριφορά…»

Μαρία Μπακοδήμου

Τι αποφάσισε η παραγωγή για την παίκτρια που έφυγε απροειδοποίητα από το παιχνίδι;

Η Μαργαρίτα Νέρτζη έφυγε απροειδοποίητα από το Power of Love πριν δύο εβδομάδες χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Οι άνθρωποι της παραγωγής την έψαχναν και μάλιστα προκλήθηκε αναστάτωση, καθώς κανείς δεν μπορούσε να την εντοπίσει. Στο τέλος του προηγούμενου Gala, η Μαργαρίτα έκανε μια ανάρτηση στον Instagram βάζοντας τέλος στην ανησυχία που υπήρχε, ενώ σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες την απόφαση της παραγωγής.

«Η Νέρτζη έφυγε χωρίς να ενημερώσει, δεν μίλησε με κανέναν από την παραγωγή, δεν τηλεφώνησε σε κανέναν. Και όταν η παραγωγή την αναζήτησε τηλεφωνικά δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα τηλεφώνημα. Της δώσαμε την ευκαιρία να βγει να μας εξηγήσει τους λόγους, να μιλήσει, αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Επίσης δεν ανταποκρίθηκε στην πιθανότητα, επειδή έχει μεγάλο κοινό, να ψηφιστεί ο Αλέξανδρος και να ξαναέρθει. Εννοώ να παραμείνει στο σπίτι περιμένοντας να επιστρέψει ο Αλέξανδρος. Η Νέρτζη μετά από αυτή τη συμπεριφορά δεν θα ξαναμπεί στο σπίτι του Power of Love, έχει αποκλειστεί», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ!