Power of Love: Ένταση ανάμεσα σε Εύα και Κυριάκο! Μπηχτές για το ενδιαφέρον του για άλλες παίκτριες!

Power of Love

«Εμένα με έφτασε στο τέρμα μετά από όλες αυτές τις συμπεριφορές!»

Η Μαρία Μπακοδήμου ασχολήθηκε με το πόσο έχει επηρεάσει την ψυχολογία της Έυας Καλτσή και του Κυριάκου Παπαδόπουλου ο χωρισμός τους και πως νιώθουν πλέον μέσα στο σπίτι του Power of Love περιστοιχιζόμενοι από ζευγάρια. Τόσο ο Κυριάκος, όσο και η Εύα δήλωσαν πως δεν είναι πολύ άνετοι με αυτό, ωστόσο η Εύα σημείωσε πως τα κορίτσια την κάνουν να νιώθει πολύ άνετα μέσα στο σπίτι. Η Εύα πρόσθεσε πως αρχίζει να μην την ενδιαφέρει να έχουν και μια συνέχεια έξω από το σπίτι, μιας και όσο είναι μέσα σε αυτό δεν παίρνει τέτοια μηνύματα.

«Επειδή ήταν η Ειρήνη; Όποιος και να ήταν εδώ πέρα. Όχι επειδή ήταν η Ειρήνη ότι μου βγήκε αυτό το πράγμα. Απλά εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι θέλω να το πω και το είπα. Δεν είπα ότι θέλω να μιλήσουμε. Σου έδειξα ένα στίγμα. Δεν μου το έδειξες εκείνη τη στιγμή, θα μπορούσες κάποια άλλη. Οπότε αυτό που καταλαβαίνω σαν Εύα, είναι ότι μάλλον… δεν.»

[dfp_ads id=236982]

«Η Ειρήνη χθες όταν μπήκε μέσα ένιωσε αμηχανία και ένιωσε μια επιθετική στάση από όλους μέσα στο σπίτι και ήταν μόνη της», είπε ο Κυριάκος δικαιολογώντας τη στάση του.

«Μα δεν με ενδιαφέρει για την Ειρήνη», απάντησε η Εύα.

«Εμένα με ενδιαφέρει όμως για τους ανθρώπους. Όχι συγκεκριμένα για την Ειρήνη. Μπαίνει μέσα στο σπίτι ένας παλιός παίκτης και δεν του δίνει κανένας σημασία» και ξεσήκωσε αντιδράσεις από τα κορίτσια που είχαν αντίθετη άποψη.

Η ατμόσφαιρα είχε γίνει πιο εκρηκτική με όλα αυτά και η Εύα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα παράπονα της: «Καθόμουν στον καναπέ και ο Κυριάκος από δίπλα και του λέω «θέλεις να συζητήσουμε κάτι;» Και μου λέει «εσύ όπως θέλεις» και μετά από μισό λεπτό έχει εξαφανιστεί. Δίνω ένα κάτι για να είμαστε εδώ μέσα σαν άνθρωποι πολιτισμένοι. Κι όπως λέει για την Ειρήνη πως νοιάζεται για την Ειρήνη, έτσι νοιάστηκε και για την Ανατολή και με παράτησε τότε στον καναπέ που ήμουν με την Τζούλια και εμένα δεν με ενδιαφέρει πλέον. Πήρα τόσα αρνητικά, τόσους «τοίχους» για εμένα τελείωσε το θέμα. Εμένα με έφτασε στο τέρμα μετά από όλες αυτές τις συμπεριφορές», ξεκαθάρισε η Εύα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!