Power of Love: Ενοχλημένη η Μαρίνα Βεαζόγλου με τα σχόλια της Βίβιαν Τσίμιλα!

Power of Love

Νίκος Σπυριδαντωνάκης και Μαρίνα Βεαζόγλου ξεκαθάρισαν τα πράγματα...

Η Μαρία Μπακοδήμου επισκέφθηκε τους παίκτες στο σπίτι του Power of Love και η κουβέντα για το θέμα του φημολογούμενου φιλιού ανάμεσα στην Μαρίνα Βεαζόγλου και τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη που είχε εξοργίσει την Βίβιαν Τσίμιλα την προηγούμενη εβδομάδα.

«Το παίρνω στην πλάκα, αλλά κάποια πράγματα με έχουν ενοχλήσει. Όπως κάποιες δηλώσεις της Βίβιαν, που όταν δεν ήμουν εδώ αναφέρθηκε το όνομα μου. Είπε ότι έκανα live και δείχνω απελπισμένη για να ξαναμπώ μέσα. Ότι άλλον θέλω, πχ. τον Αλέξανδρο και με άλλους φιλιέμαι τα βράδια σε νυχτερινά μαγαζιά. Με ενοχλεί γιατί όσο καιρό ήμουν έξω, εγώ δεν ανέφερα το όνομα κανενός και μπορεί να έχω ακούσει διάφορα. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αν έχει κάποιος οποιοδήποτε πρόβλημα μαζί μου μπορεί να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και να απαντήσω σε όλα. Το να βγαίνεις και να λες ότι θέλω να κάνω τηλεθέαση…» ξέσπασε η Μαρίνα Βεαζόγλου.

Power of Love: Η Μαρίνα Βεαζόγλου έριξε λάδι στη φωτιά για το φημολογούμενο φιλί με τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη!
[dfp_ads id=236982]

«Αν εγώ βγω από το παιχνίδι και η Μαρίνα είναι με τον Αλέξανδρο και βγω και λέω ότι φίλησα τον Αλέξανδρο και τι γεύση έχουν τα χείλη του, η Μαρίνα να σταθεί στο ύψος της και να μην μιλήσει. Εγώ μάλλον δεν είμαι τόσο κυρία και δεν στάθηκα στο ύψος μου και ό,τι με ενόχλησε το είπα. Αν δεν ήταν εδώ, δεν φταίω εγώ», αντέδρασε η Βίβιαν Τσίμιλα.

«Στην ερώτηση του Ανδρέα που δεν απάντησα, του είπα να κόψει την πλάκα γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί το ζευγάρι. Αυτή ήταν η απάντηση μου και εμμέσως εννοώ ότι όχι, δεν έκανα τίποτα», ανέφερε λίγο αργότερα η Μαρίνα.

«Η Μαρίνα δεν έχει κανένα άλλο λόγο να μπει εκτός από τον Αλέξανδρο. Από τη στιγμή που δεν έχει προηγηθεί κάτι ανάμεσα σε εμένα και τη Μαρίνα είναι λογικό» πρόσθεσε ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Power of Love!