Power of Love: Έξω φρενών ο Σωκράτης με την Κυριακή! Η άσεμνη χειρονομία του “πάγωσε” τη Μπακοδήμου

Power of Love

Σε έξαλλη κατάσταση ο Σωκράτης με τα όσα άκουσε από την Κυριακή!

Η λογομαχία που είχε η Βίβιαν με τον Σωκράτη στα μέσα της εβδομάδας συζητήθηκε αρκετά στο Gala του Power of Love. Με αφορμή, λοιπόν, το συγκεκριμένο γεγονός, η Κυριακή πήρε τον λόγο και είπε: «Και η Βίβιαν και ο Σωκράτης είναι δύο άτομα εκρηκτικά. Εκφράζουν την άποψή τους, αλλά κάποιες φορές ίσως να την εκφράζουν λάθος».

[dfp_ads id=236982]

Σε εκείνο το σημείο, ο Σωκράτης έκανε μια άσεμνη χειρονομία, κάτι που άφησε κόκαλο την Μαρία Μπακοδήμου. «Τι είπε ο Σωκράτης;», αναρωτήθηκε η Κυριακή, ενώ η παρουσιάστρια ρώτησε: «Γιατί εκφράστηκες έτσι απαξιωτικά σε αυτά που είπε η Κυριακή;».

Άγριος καβγάς Σωκράτη – Άννας! Έξαλλος ο παίκτης και με τη Μαρία Μπακοδήμου…

«Δεν μου αρέσει να με βάζει στο ίδιο καλούπι η Κυριακή με τη Βίβιαν. Δεν μου αρέσει να με βάζει στο ίδιο καλούπι εμένα και τη Βίβιαν. Δεν μου αρέσει να το κάνει αυτό πια. Δεν με υποστηρίζει και της το έχω εκφράσει ευθέως. Έχω φτάσει κι εγώ στα όρια μου και αυτή η χειρονομία ήταν λάθος, δεν λέω ότι ήταν σωστή. Αλλά έχω φτάσει στα όριά μου κι έχω την ανάγκη ο άνθρωπός μου να με υποστηρίξει και να μην πάρει ουδέτερη θέση. Το ξέρω ότι είναι δίπλα μου, αλλά αυτό που πάει να με βάλει στο ίδιο καλούπι εμένα και τη Βίβιαν βγαίνω από τα ρούχα μου», είπε έξαλλος ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Αποχώρησε η Κλαούντια Πασκουαλίνι! Ξέσπασε σε κλάματα η Τζούλια…

Δείτε τι έγινε στο Power of Love…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!