Power of Love: Ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης! Έφυγε η Βίβιαν Τσίμιλα

Βίβιαν Τσίμιλα

Όλα όσα είπε πριν φύγει από το παιχνίδι!

Αγαπημένοι παίκτες του κοινού γι’ αυτή την εβδομάδα στο Power of Love ήταν οι Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και Άννα Λορένη, οι οποίοι αυτομάτως δεν μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης. Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την μεγάλη αποκάλυψη που όλοι περίμεναν και ανακοίνωσε ότι οι Ανατολή Πασχάλα και Σάκης Μαστοράκης θα έχουν ασυλία αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι οι δύο νέοι παίκτες, αλλά παράλληλα και οι τελευταίοι που μπήκαν στο σπίτι.

[dfp_ads id=236982]

Στη συνέχεια, οι άντρες έπρεπε να προστατέψουν έναν συμπαίκτη τους και αντίστοιχα το ίδιο έπρεπε να κάνουν και οι γυναίκες. Οι δύο παίκτες που προστατεύθηκαν ήταν οι Αλέξανδρος Νατσάκος και Κυριακή Τσανικίδη. Έπειτα, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πήρε τις περισσότερες ψήφους από τους άντρες, ενώ στις γυναίκες οι Εύα και Βίβιαν ισοψήφησαν τρεις φορές, σε ισάριθμες ψηφοφορίες.

Το “καρφί” της Μπακοδήμου για παίκτη! «Είναι κάτι πολύ σημαντικό…»

Και κάπου εκεί ήρθε η ανατροπή! Ο Σωκράτης αναδείχθηκε ο πιο αγαπημένος παίκτης του κοινού και κέρδισε 2.500 ευρώ, ωστόσο, δεν μπορούσε να προστατεύσει το σπίτι του. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, η Εύα Καλτσή και η Βίβιαν Τσίμιλα μπήκαν σε διαδικασία αποχώρησης, στην οποία ψήφισαν όλοι οι παίκτες.

Ο Νίκος απάντησε στο “άδειασμα” της Βίβιαν! «Με χρησιμοποίησε…»

Η Βίβιαν πήρε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και αποχώρησε από το σπίτι.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!