Power of Love: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Άννα – Νέρτζη! «Γεροντοκόρη Αννούλα, βαλίτσες και σπιτάκι σου»

Power of Love

Ο χαμός ξεκίνησε με αφορμή κάποια σχόλια στο Instagram και ένα φωνητικό μήνυμα της μαμάς της Νέρτζη...

Άγριος καβγάς ξέσπασε στο Power of Love ανάμεσα στην Άννα και την Νέρτζη! Αφορμή ήταν κάποιες φωτογραφίες που είχαν στείλει στην Άννα και οι οποίες έδειχναν ότι η Νέρτζη είχε κάνει like στο Instagram σε σχόλια που προσέβαλαν την Άννα και την χαρακτήριζαν «γεροντοκόρη».

Στην συνέχεια, οι δυο γυναίκες αναφέρθηκαν στους λόγους για τους οποίους έχουν απομακρυνθεί και η Άννα υποστήριξε ότι αυτό οφείλεται σε ένα φωνητικό μήνυμα της μαμάς της Νέρτζη που άκουσε. «Η δική σου μαμά έλεγε διάφορα πράγματα και έφτασε η ώρα που είπε «Αυτή η Άννα πω πω» και άλλα πράγματα που δεν θέλω να πω τώρα και εσύ εκείνη την ώρα χαμήλωσες την ένταση του κινητού», είπε η Άννα στην Νέρτζη.

Η Άννα έγινε έξαλλη και ζήτησε εξηγήσεις από τη Νέρτζη για ένα μήνυμα που πίστευε ότι γράφτηκε από την συμπαίκτριά της: «Εξήγησέ μου γιατί γραφείς “γεροντοκόρη Αννούλα,  βαλιτσούλες και σπιτάκι σου. Να πάρεις τη βαλίτσα σου και να πας σε άλλη παραλία”. Δεν είναι μόνο αυτό Νέρτζη, είναι και άλλα μηνύματα». Η Νέρτζη, ωστόσο, αρνήθηκε ότι έγραψε αυτά τα σχόλια.

Η Άννα ήταν φανερά αναστατωμένη, ενώ η Νέρτζη της έλεγε ότι δεν άκουσε ολοκληρωμένη την συζήτηση και έβγαλε δικά της συμπεράσματα.

Ο καβγάς τους όμως δεν τέλειωσε εκεί αφού η Άννα για μια ακόμα φορά κατηγόρησε την Νέρτζη ότι φώναζε και την κατηγορούσε μπροστά σε άλλες συμπαίκτριές τους ότι εκείνη δίνει τα spoils. Τότε, οι δυο γυναίκες άρχισαν να κατηγορούν η μια την άλλη για το συγκεκριμένο θέμα και επικράτησε ξανά χαμός.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ!