Power of Love: Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό!

Power of Love

Ποιους ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό και ποιους οι παίκτες;

Η εξάδα που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Power of Love αναδείχθηκε πριν από λίγο στον ημιτελικό.

[dfp_ads id=236982]

Οι δύο πρώτοι παίκτες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό ήταν οι Στέλλα Μιζεράκη και Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, οι οποίοι ήταν οι δύο αγαπημένοι παίκτες του τηλεοπτικού κοινού γι’ αυτή την εβδομάδα.

Ο Σάκης καβάλησε την κουπαστή για να κατέβει, αλλά δεν υπολόγισε σωστά!

Στη συνέχεια οι παίκτες ψήφισαν ανοικτά έναν άνδρα και μία γυναίκα, προκειμένου να πάνε επίσης στον τελικό. Οι δύο που ψηφίστηκαν και πέρασαν ήταν οι Πάνος Ζάρλας και Τζούλια Καραγιάννη.

Άγριο ξέσπασμα Σωκράτη κατά Μπακοδήμου! «Πρόσεχε τον τρόπο σου» – «Ότι γουστάρω θα κάνω»

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στη συνέχεια πως οι δύο επόμενοι και τελευταίοι παίκτες που θα πάνε στον τελικό θα αναδειχθούν μέσα από μυστική ψηφοφορία. Οι Μιχάλης Κάββαλος και Κυριακή Τσανικίδη ήταν αυτοί που επιλέχτηκαν από τους υπόλοιπους παίκτες.

Μπάχαλο έγιναν στο Gala! Έξαλλος ο Σωκράτης, κλαίγοντας έφυγε η Κυριακή…

Πέρασαν στον τελικό: Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, Πάνος Ζάρλας, Μιχάλης Κάββαλος, Στέλλα Μιζεράκη, Τζούλια Καραγιάννη και Κυριακή Τσανικίδη.

Power of Love

Αποχώρησε η Εύα Καλτσή!

Η βραδιά, όμως, δεν τελείωσε εκεί, καθώς η Μαρία Μπακοδήμου είχε ακόμα δύο εκπλήξεις. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στους παίκτες που δεν πέρασαν στον τελικό πως μαζί με το κοινό θα αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι νικητές, 50-50, δηλαδή. Επίσης, οι παίκτες που πέρασαν στον τελικό ψήφισαν για να αποχωρήσει ένας από τους υπόλοιπους εφτά. Η παίκτρια που επιλέχθηκε ήταν η Εύα Καλτσή, η οποία και αποχώρησε από το Power of Love.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!