Power of Love: Ο Δώρος Παναγίδης αποκαλύπτει το λόγο που «απέκρυψε» την προσωπική του ζωή…

Δώρος Παναγίδης

Τι εξομολογήθηκε στους συμπαίκτες του;

Στο πρώτο Gala που έγινε ο Δώρος Παναγίδης εκνευρισμένος σηκώθηκε να φύγει από το Power of Love όταν από μια ερώτηση της Αθηνάς Χρυσαντίδου αποκαλύφθηκε ότι έχει παιδί.

Power of Love: Σηκώθηκε και έφυγε ο Δώρος Παναγίδης! Αποκαλύφθηκε ότι έχει παιδί! «Άφωνη» η Μαρία Μπακοδήμου!

Έχοντας πάρει απόσταση από το περιστατικό, ο Δώρος Παναγίδης εξήγησε στον Σωκράτη και τον Πανγιώτη τους λόγους που δεν ήθελε να δώσει περισσότερα στοιχεία για την προσωπική του ζωή τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ έχω κάποια θέματα που δεν εξέφρασα από την αρχή. Π.χ για τα παιδιά, που δεν είναι κάτι μυστικό. Υπάρχουν και υπήρχαν γιατί με ξέρουν στην Κύπρο, έκανα τηλεόραση και όλα είναι δημοσιευμένα. Θέλω να τα προστατεύσω εγώ από τις καταστάσεις. Δεν θεωρώ ότι με όλα αυτά που γίνονται ανακάλυψαν την Αμερική. Αυτά υπάρχουν, δεν είναι μυστικά. Είναι η ζωή μου, είναι το παρελθόν μου. Θα τα πω τη στιγμή που θα θέλω στο άτομο που θέλω. Δεν είπα ούτε ψέμα, ούτε έκανα κάτι κακό.

Δεν ήρθα εδώ να πω τη ζωή μου από τη μέρα που γεννήθηκα, μέχρι τη μέρα που ήρθα. Ούτε έδωσα κανέναν όρκο γάμου και απέκρυψα κάποια πράγματα. Αν το κάνω να κριθώ. Υποχρέωση μου είναι πρώτα αυτές οι ψυχές και μετά εγώ», είπε ο Δώρος Παναγίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Power of Love!