Power of Love: Μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε Τσίμιλα και Νίκο Σπυριδαντωνάκη! Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες!

Power of Love

Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά αλλά τα πράγματα φαίνεται πως παίρνουν άσχημη τροπή ανάμεσα τους!

Από τη στιγμή που ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης επέστρεψε στο Power of Love έχει έρθει πιο κοντά με την Βίβιαν Τσίμιλα. Το θέμα όμως που δημιουργήθηκε από τα social media, σχετικά με το αν συνέβη κάτι ανάμεσα στον Νίκο και την Μαρίνα Βεάζογλου όσο οι δυο τους ήταν έξω, φαίνεται πως δεν τελείωσε… Τα «νάζια» της 20χρονης Βίβιαν ο 45χρονος Νίκος τα θεώρησε ανώριμα και με μια του «αστεία» ατάκα την έστειλε πίσω να μεγαλώσει και να επιστρέψει σε εκείνον γυναίκα. «Πήγαινε δίπλα, άσε το παιδάκι που είσαι τώρα και έλα γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος, όσο η Βίβιαν ζητούσε την… κουνελίτσα της. Αυτό ήταν! Από εκεί και έπειτα μόνο καβγάδες ακολούθησαν ανάμεσα τους στο σπίτι του Power of Love με την Βίβιαν να χρησιμοποιεί λόγια πικρά.

[dfp_ads id=236982]

«Τα κόμπλεξ σου για την ηλικία σου να τα βγάζεις αλλού! Όχι σε εμένα. Τουλάχιστον εγώ είμαι από τους ανθρώπους που σου είπα ότι δεν έχω πρόβλημα. Εδώ καθόμασταν που είχες πει την ηλιθιότητα στη Στέλλα και παρεξηγήθηκαν όλοι! Αυτή που σε υπερασπίστηκε είμαι εγώ, η ανώριμη, το παιδάκι με το κουνελάκι. Κι εσύ 40 χρονών είσαι αυτός που είπε την ηλιθιότητα. Όχι εγώ. Και τελειώνει εκεί. Σκέψου αυτό και όταν το σκεφτείς έλα να μου απαντήσεις γιατί κάνεις και λίγη ώρα μάλλον! Θα μιλάμε για τα ούρα σου και για τις εξετάσεις σου για να δείχνουμε ότι είσαι ώριμος άντρας» σχολίαζε χωρίς σταματημό η Βίβιαν!

Ο Νίκος προσπάθησε να εξομαλύνει την κατάσταση, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έγινε. Στο τρέιλερ μάλιστα του επόμενου επεισοδίου, ο καβγάς ανάμεσα στον Νίκο και τη Βίβιαν παίρνει μεγάλες διαστάσεις:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Power of Love!