Power of Love: Κατέρρευσε η Κλαούντια! Έμεινε μόνη…

Power of Love

"Δεν νιώθω ότι είμαι σε θέση να καλέσω τον Νίκο, μόνο και μόνο για να μην δω την απογοήτευση στο βλέμμα του... Δεν κάθομαι.., Δεν περιμένω κανέναν...

Δύσκολη μέρα για την Κλαούντια Πασκουαλίνι στο Power of Love. Η παίκτρια κατέρρευσε με λυγμούς και γύρισε πίσω από το κόκκινο δωμάτιο, καθώς δεν έχει εισπράξει τη θετική ανταπόκριση που περίμενε από τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη, ενώ με τα υπόλοιπα αγόρια είναι απλά φίλοι.

Η Κλαούντια, όταν συνήλθε, επέστρεψε στο κόκκινο δωμάτιο, δεν κάλεσε κανέναν και είπε στην κάμερα:

[dfp_ads id=236982]

«Σήμερα δεν νιώθω ότι θέλω να καλέσω κάποιον στο κόκκινο δωμάτιο. Είχα πει ότι αυτό το δωμάτιο θα μπορούσα να το είχα δει και αλλιώς, ως δωμάτιο φιλίας, αλλά εφόσον αποφασίσαμε όλοι ότι είναι το δωμάτιο της αγάπης, το σέβομαι και το τηρώ. Δεν νιώθω ότι είμαι σε θέση να καλέσω τον Νίκο, μόνο και μόνο για να μην δω την απογοήτευση στο βλέμμα του. Εξηγήθηκα αρκετά. Δεν κάθομαι, δεν περιμένω κανέναν. Για να μη μειώσω και τους άλλους παίκτες, επειδή με αισθάνθηκαν πολύ φίλη, τους αισθάνομαι κι εγώ έτσι και μου το δείχνουν κάθε μέρα αυτό, δεν ήθελα να φωνάξω ένα από τα παλιά παιδιά εδώ για να μην αισθανθούν άβολα. ΟΚ η φιλία αλλά επειδή ακόμα δεν γνωριζόμαστε δεν θέλω να περάσω ένα λάθος μήνυμα, ούτε σε αυτούς, ούτε στις κοπέλες τους έξω. Έχω και μια αξιοπρέπεια.

Για πρώτη φορά αισθάνθηκα ότι ενώ έπρεπε να λειτουργήσω με την καρδιά μου και να καλέσω κάποιον που ήθελα, μπήκε μπροστά λίγο η αξιοπρέπεια. Σαν γυναίκα έδωσα αρκετά και δεν αισθάνθηκα καλά να καλέσω για άλλη μια φορά τον Νίκο, όπου το έχει πιάσει το μήνυμα. Έτσι δυσκολεύτηκα να διαλέξω γιατί με τα άλλα παιδιά έχουμε δέσει και είμαστε φίλοι και δεν ήθελα να τους φέρω σε δύσκολη θέση και να καλέσω κάποιον σε ένα «ερωτικό» δωμάτιο για να συζητήσω ένα πρόβλημα, αυτό θα το κάνω μες στο σπίτι».

Διαβάστε όλα τα νέα για το Power of Love εδώ…