Power of Love: Έξω φρενών ο Σωκράτης με τον Δώρο, την Αθηνά και τους τηλεθεατές που δεν τον ψηφίζουν!

Power of Love

"Τα target group μάλλον δεν τα αντιπροσωπεύω, οπότε ας μην πάω και ποτέ για φαγητό και ας μη βγω και στα έπαθλα".

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι οι δύο πιο δημοφιλείς παίκτες του Power of Love γι’ αυτή την εβδομάδα. Οι δυο τους, λοιπόν, κέρδισαν κι ένα γεύμα σε καλό εστιατόριο. Το ζευγάρι ζήτησε να πάρουν μαζί τους άλλα δύο άτομα αν μπορούν. Η Μαρία Μπακοδήμου τους είπε πως μπορούν και τους ρώτησε ποιο ζευγάρι επιθυμούν να βγει μαζί τους. Κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα.

[dfp_ads id=236982]

Η Αθηνά πήρε τον λόγο και είπε: «Θα λέγαμε τον Παναγιώτη και την Άννα αλλά επειδή ο Σωκράτης με την Κυριακή δεν έχουν βγει ποτέ έξω, θα πούμε Σωκράτη και Κυριακή». Τι ήταν να το ακούσει ο Σωκράτης; Η αντίδρασή του ήταν άμεση: «Νιώθω ότι το κάνουν από λύπηση και δεν μου αρέσει τώρα αυτό. Προτιμώ να πάνε μόνοι τους ή να πάρουν μαζί τους ένα άλλο ζευγάρι». Αυτό φόρτισε αρνητικά την ατμόσφαιρα και περισσότερο τον Δώρο, ο οποίος είπε να πάρουν μαζί τους, τελικά, τον Παναγιώτη και την Άννα.

Λίγο αργότερα, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί ξέσπασε ακόμα και κατά των τηλεθεατών: «Σου φαίνομαι ότι είμαι ο τύπος για λύπηση; Ας μην πάω καλύτερα. Ας μην πάω και ποτέ! Αφού αυτός ο κόσμος ψηφίζει, αφού δεν πρόκειται να πάρουμε έπαθλο γιατί ο κόσμος ψηφίζει με τα κριτήριά του, η ψηφοφορία είναι δωρεάν, κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να πληρώσει, η ψηφοφορία γίνεται μέσα από τα social media, τα target group μάλλον δεν τα αντιπροσωπεύω, οπότε ας μην πάω και ποτέ για φαγητό και ας μη βγω και στα έπαθλα».

Διαβάστε όλα τα νέα για το Power of Love εδώ…