Power of Love: Έξαλλος έγινε ο Ανδρέας! «Έχω τσαντιστεί! Ρε φίλε, όταν ακούμε κάτι…»

Power of Love

Δείτε όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι μεταξύ ανδρών και γυναικών!

Έξαλλος έγινε ο Ανδρέας στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love, ενώ υπήρχαν και διαγωνιζόμενες που δεν τον έχουν πάρει με… καλό μάτι.

[dfp_ads id=236982]

Η αρχή έγινε όταν διέκοψε τη συζήτηση του Σωκράτη με την Άννα, η οποία τόνισε λίγο αργότερα: «Δεν ένιωσα κάτι, απλά ήθελε να δώσει την εντύπωση πως θα κάνει μια πολύ καυστική ερώτηση και τελικά το μάζεψε. Δεν έκανε καμία ερώτηση, είπε απλά για τα παπούτσια μου, χιούμορ».

Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες μαζεύτηκαν στο σαλόνι, με τον Ανδρέα να επιμένει να παίξουν “Θάρρος ή αλήθεια”. Εκεί υπήρχαν αντιδράσεις από ορισμένους, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος έγινε έξαλλος.

Οι άντρες επέστρεψαν στο σπίτι, όπου για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η παραγωγή τους άνοιξε την οθόνη, προκειμένου να βλέπουν και να ακούν τι λένε οι γυναίκες για τους ίδιους.

«Δεν θέλω τίποτα, άσε μας! Έχω τσαντιστεί… Δεν είπα αν είπε ή δεν είπε για μένα, δεν με απασχολεί αυτό. Ρε φίλε, όταν ακούμε κάτι, απλό είναι το πράγμα. Ανοίγει δύο λεπτά εδώ να δούμε, μετά θα πούμε ότι γουστάρουμε. Είναι λογικό ρε παιδιά. Σωστά; Τέλος! Αυτό, μετά θα μιλήσουμε. Όχι ότι είμαι κουφός για να ακούω, ακούω. Γι’ αυτό ανοίγει για δύο λεπτά, ελάτε εδώ και ακούστε, σας λέει. Κι εγώ έχω να πω πολλά εκείνη τη στιγμή που τα λένε, αλλά δεν τα λέω», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας.

Δείτε τι συνέβη στο σπίτι του Power of Love…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!