Power of Love: Χαμός με τον Σωκράτη! Έβρισε άτομο της παραγωγής! Τα… πήρε η Μπακοδήμου… [vid]

Power of Love

«Να σου πω μαλ…α, μη σου πω τώρα τίποτα… Μη με διακόπτεις όταν μιλάω. Τι να πω τώρα δηλαδή… Είσαι μαλ…ας; Γιατί με διακόπτεις ρε φίλε;».

Το Power of Love έχει ορισμένους κανόνες, τους οποίους δεν πρέπει να παραβαίνουν οι διαγωνιζόμενοι. Στις τρεις κάρτες που θα δεχτεί ένας παίκτης, θα αποχωρεί… Ενώ σε περίπτωση που λάβει μία κόκκινη κάρτα, τότε θα αποχωρεί κατευθείαν από τον διαγωνισμό.

[dfp_ads id=236982]

Πρώτη κάρτα – προειδοποίηση είχαμε σήμερα για τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, ο οποίος φέρθηκε ανάρμοστα σε άτομο της παραγωγής. Την ώρα που βρισκόταν στο κόκκινο δωμάτιο με την Στέλλα, του χτύπησαν το τζάμι, προκειμένου να τον ενημερώσουν ότι πρέπει να βγουν.

Εκείνη τη στιγμή ο διαγωνιζόμενος εκνευρίστηκε και έβρισε τον άνθρωπο της παραγωγής. «Να σου πω μαλ…α, μη σου πω τώρα τίποτα… Μη με διακόπτεις όταν μιλάω. Συγγνώμη ρε μάγκα, δεν βλέψεις την κλεψύδρα που τρέχει; Τι να πω τώρα δηλαδή… Είσαι μαλ…ας; Γιατί με διακόπτεις ρε φίλε; Έχω έναν ειρμό στη σκέψη μου και δεν έχει τελειώσει η κλεψύδρα. Γιατί μου τον κόβεις; Είμαι παράλογος σε αυτό; Δεν έχω τελειώσει την κουβέντα ρε φίλε», είπε ο Σωκράτης.

Δείτε όσα συνέβησαν με τον Σωκράτη στο Power of Love…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!