Power of Love: Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Νατσάκος! Επιστρέφει ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης…

Αλέξανδρος Νατσάκος

Η Αθηνά κέρδισε τα 2.500 ευρώ και προστάτευσε τη Βίβιαν!

Βραδιά αποχώρησης η σημερινή στο Power of Love! Όλοι οι παίκτες έβαλαν τα καλά τους και πήραν μέρος στο Gala, το οποίο είχε ορισμένες ανατροπές. Η Μαρία Μπακοδήμου είχε αποκαλύψει προ ημερών στους παίκτες πως απόψε θα ψηφίσουν για να επιστρέψει ένας παίκτης από αυτούς που είχαν αποχωρήσει.

[dfp_ads id=236982]

Να υπενθυμίσουμε ότι η Στέλλα Μιζεράκη πήρε κανονικά μέρος στην όλη διαδικασία, καθώς ένιωσε καλύτερα μετά την αδιαθεσία της και επέστρεψε στο Gala.

Οι άντρες προστάτευσαν την Κυριακή Τσανικίδη, ενώ οι γυναίκες τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Έπειτα, όλοι οι παίκτες πέρασαν από την κάλπη, όπου και ψήφισαν τους παίκτες που θέλουν να φύγουν. Οι γυναίκες ψήφισαν τον Αλέξανδρο Νατσάκο και οι άντρες της Βίβιαν Τσίμιλα.

Αποκάλυψε στον Δώρο ότι μπήκε στο παιχνίδι για την Αθηνά! Πώς αντέδρασε;

Πιο αγαπητός παίκτης του τηλεοπτικού κοινό γι’ αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκε η Αθηνά Χρυσαντίδου, που κέρδισε τα 2.500 ευρώ και παράλληλα προστάτευσε το σπίτι της. Ως εκ τούτου, ο Αλέξανδρος Νατσάκος αποχώρησε από το παιχνίδι και επέστρεψε ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης, ο οποίος θα μπει στο σπίτι τη Δευτέρα.

“Φαρμακερή” ατάκα της Αθηνάς σε συμπαίκτη της!

Δείτε την αποχώρηση του Αλέξανδρου Νατσάκου από το Power of Love…

Ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης μαθαίνει ότι θα επιστρέψει στο Power of Love…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!