Που θα διεξαχθεί η βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision;

Πότε θα ακούσουμε τα υποψήφια τραγούδια;

Οι υπεύθυνοι της φετινής Eurovision , Mad TV και Panik Records υπόσχονται μια φαντασμαγορική βραδιά! Ο Ελληνικός Τελικός, για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 59ο Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς την Τρίτη 11 Μαρτίου στο Acro Music Hall, και θα μεταδοθεί απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες με αλφαβητική σειρά είναι:

Freaky Fortune feat. RiskyKidd από την Panik Records
Mark Angelo feat. Josephine από την Panik Records
Κρυσταλλία από την Platinum Records
Κώστας Μαρτάκης από την Platinum Records

Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών και των συντελεστών τους, θα γίνει την Τετάρτη 5 Μαρτίου.

Οι εκπλήξεις…

Θυμάστε τα παλιά καλά ελληνικά τραγουδια που είχαν λάβει μέρος στην Εurovision πέντε, δέκα, εικοσι χρόνια πριν; Τι θα λέγατε αν τα τραγουδούσαν όλοι οι αγαπημένοι νέοι καλλιτέχνες; Οι υπεύθυνοι του τελικού πατώντας πάνω στο «ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός ειναι αλλιώς» αποφάσισαν να ενώσουν την… εμπειρία με την φρεσκάδα!

Πολλές θα ειναι οι συμμετοχές και ακόμα περισσότερες οι εκπλήξεις!

Η Καλομοίρα έχει κλείσει ήδη τα εισιτηρία της ωστε να ταξιδέψει ακο την Αμερική (όπου κατοικεί μονιμα) για την μεγάλη βραδιά!

Η γνωστή τετράδα του .. Μαθήματος Σολφέζ δηλαδή η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Πασχάλης; Ο Ρομπερτ Ουίλιαμς και η Μαριάννα Τόλη θα κολλήσουν στο .. Μέλι αφού θα τραγουδήσουν στην μεγάλη βραδιά με το συγκρότημα Μeliσσες!

Η Ελπίδα και ο «Σωκράτης σούπερσταρ» θα συνυπάρξουν στην σκηνή με την Τάμτα ενώ η Καίτη Γαρμπή θα τραγουδήσει το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του φωτός» μαζί με τους Veeeeegas!

Διαβάστε όλα τα νέα για την Eurovision εδώ!