Πού έφτασε η τηλεθέαση στον τελικό του Dancing With The Stars 4;

Κατάφερε να περάσει την τηλεθέαση του DWTS 3; - Σε ποιο σημείο κορυφώθηκε το ενδιαφέρον του κοινού για το show; - Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα κι ενώ μεσολάβησαν αρκετά λεπτά που η Δούκισσα Νομικού σιγόψησε τους δύο φιναλίστ κρατώντας τους σε αγωνία, μάθαμε ότι μεγάλος νικητής του τέταρτου κύκλου του Dancing With The Stars είναι ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο τραγουδιστής έδωσε μια μεγάλη μάχη απέναντι στην πολύ δυνατή Κατερίνα Στικούδη, αλλά στο τέλος κατάφερε να κρατήσει ο ίδιος το κύπελλο.

Ήταν μια βραδιά που εκτός από τις τρεις χορογραφίες στις οποίες διαγωνίστηκαν ο Ησαΐας και η Κατερίνα, είδαμε όλους τους παίκτες να χορεύουν στη σκηνή -ο καθένας με τον αγαπημένο του χορό-, αλλά και τις πρωταγωνίστριες της παράστασης Τρωικός Πόλεμος, δηλαδή την Δούκισσα Νομικού και την Ντορέττα Παπαδημητρίου σε απόσμασμα από το θεατρικό.

Τι «ψήφισαν» οι τηλεθεατές; Κατάφερε να κλέψει το ενδιαφέρον του κοινού ο τελικός του DWTS 4;

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία όσοι είχαν ανοικτούς τους δέκτες τους το βράδυ της Κυριακής επέλεξαν Dancing With The Stars. Στο γενικό σύνολο το show του ANT1 κατέγραψε ποσοστό 44,1%, ενώ στο δυναμικό κοινό τα μηχανάκια μέτρησης έδειξαν 42%.

Η στιγμή που κατάφερε να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν η ώρα της τελικής μονομαχίας μεταξύ των δύο παικτών, μεταξύ 00:00 – 00:30 που άγγιξε το 49,4%! Την ανακοίνωση του νικητή είδε το 48,2%.

Αν γυρίσουμε ένα χρόνο πίσω, στο φινάλε της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Ηλία Βρέττου, οι τηλεθεατές που είχαν επιλέξει να δουν DWTS 3, ήταν στο σύνολο 47,8% και στο δυναμικό 46%. Την ώρα που η Ζέτα Μακρυπούλια έλεγε το όνομα του νικητή, ο δείκτης τηλεθέασης στο γενικό σύνολο είχε σημειώσει το 57,1%…

Δείτε όλα όσα έγιναν στον τελικό του DWTS 4!

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης