Που χάθηκε ο Sin Boy;

Sin Boy

Μπορεί να εξαφανίστηκε, αλλά ο Sin Boy ζει και βασιλεύει!

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε ο Sin Boy μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, εξαφανίστηκε. Που βρίσκεται, όμως, σήμερα και τι κάνει ο τραπ τραγουδιστής;

Για μια περίοδο ο Sin Boy είχε γίνει viral εξαιτίας της μουσικής του αλλά και της ιδιαίτερης ιδιοσυγκρασίας του και ένα ωραίο πρωί απλά εξαφανίστηκε από παντού. Μάλιστα, φρόντισε να εξαφανιστούν και όλα του τα ίχνη αφού διέγραψε όλα τα τραγούδια του από το Youtube, παρά το πλήθος εκατομμυρίων θεάσεων, ενώ παράλληλα έκλεισε και όλους τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Στη συνέχεια ο Sin Boy άλλαξε το όνομα του, ακύρωσε κάθε μελλοντικό του live δηλώνοντας πως κάποιοι ήθελαν να τον σκοτώσουν και βεβαίως έσπασε το συμβόλαιο που ήταν σε ισχύ με γνωστή δισκογραφική εταιρεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Pop Up, το μεσημέρι της Τρίτης, σήμερα ο Sin Boy κάνει ένα διαφερετικό restart. Ο τράπερ έφυγε από την Ελλάδα πριν από περίπου δύο χρόνια και επέστρεψε στην Αλβανία από όπου και κατάγεται. Εδώ και περίπου έναν χρόνο δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά εκεί κάνοντας μάλιστα και μεγάλη επιτυχία.

Παράλληλα, ο Sin Boy διατηρεί σχέση με νεαρή pop star της Αλβανίας που έγινε γνωστή μέσα από το X Factor της χώρας της.