Πόσοι είδαν το Greek Idol – Τι ποσοστό συγκέντρωσε ο νικητής

Διαβάστε τι ποσοστά σημείωσαν οι νικητές στην ψηφοφορία και τα ποσοστά τηλεθέασης του show.

Η αναμέτρηση μεταξύ της Μαλού Κυριακοπούλου και του Παναγιώτη Τσακαλάκου ήταν σκληρή παρά την ευγενή άμιλλα μεταξύ τους, και το αποτέλεσμα άλλαξε πολλές φορές μέχρι να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Στο τέλος όμως, επικράτησε ο Παναγιώτης, με ποσοστό 53,8% έναντι 46,2% της Μαλού.

Το νέο Greek Idol υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Universal Music, από την οποία και θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι “Πολύ μου Πάει” με το οποίο ο Παναγιώτης έκλεισε τη βραδιά και που μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν από τις ιστοσελίδες www.greekidol.tv και www.facebook.com/niveagreece.

Ο τελικός του Σαββάτου περιελάμβανε εμφανίσεις της τελικής δεκάδας του Greek Idol καθώς και μία πλειάδα μουσικών προσκεκλημένων που καθήλωσαν το κοινό, με προεξάρχοντα τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ερμήνευσε πέντε τραγούδια, μεταξύ των οποίων και ένα ντουέτο με τον Αντώνη Βαρδή. Ο Αντώνης Βαρδής τραγούδησε και με τους δύο φιναλίστ αλλά και με ολόκληρη την τελική δεκάδα. Στη σκηνή του Greek Idol ανέβηκαν επίσης οι ΜΕΛΙSSES αλλά και η περσινή νικήτρια, Βαλάντω Τρύφωνος.

H βραδιά του τελικού φαίνεται να κέρδισε το κοινό, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 38,6% στα κοινά 15-44. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γυναικείο κοινό 15-34 ετών, ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 49,5%.