Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Το «καρφί» για τον Δημήτρη Παπανώτα – «Ας τα λέει αυτός πριν από μένα»

Γιαννόπουλος Παπανώτας

"Έχει ξανασχολιάσει και δεν έχουμε πει τίποτα. Αυτά που έχω πει εγώ βέβαια στο βίντεο δεν τα έχει σχολιάσει", επισήμανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός στον αέρα του ΟΡΕΝ.

Αναφορά στον Δημήτρη Παπανώτα και την… ταύτιση που έχουν στις απόψεις τους έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σήμερα (17/1) στην έναρξη της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού». Ο ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε πως ο συνάδελφός του από το Happy Day δείχνει να συμφωνεί με τη γνώμη που συχνά ο ίδιος εκφράζει στον αέρα αλλά με κάποια… χρονοκαθυστέρηση.

«Αύριο θα αργήσει λίγο ο Ποσειδώνας, θα πάει να κάνει ένα ρεπό του Παπανώτα», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης, με την Ελένη Τσολάκη να προσθέτει: «Θα πάει Happy Day. Είσαι μέσα στο μυαλό μου».

«Νίκο, θέλεις να πεις τα υπόλοιπα; Την άποψή σου», του απάντησε περιπαικτικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Απευθύνω αίτημα και δημόσια στην Σταματίνα Τσιμτσιλή να τους ανταλλάξουμε για μία ημέρα. Να έρθει εδώ ο Δημήτρης και να πας εσύ εκεί», είπε η οικοδέσποινα της εκπομπής.

«Το θέμα είναι ότι, επειδή λέει «αντ’ αυτού» και τα λοιπά, αυτά που λέω εγώ και συμφωνεί ας τα λέει αυτός πριν από μένα. Γιατί απ’ ό,τι βλέπω δεν τα έχει πει πριν από μένα, απλά βλέπει το βίντεο και συμφωνεί», τόνισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αμέσως μετά.

«Όλα καλά. Έχει ξανασχολιάσει και δεν έχουμε πει τίποτα. Αυτά που έχω πει εγώ βέβαια στο βίντεο δεν τα έχει σχολιάσει», επισήμανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός στον αέρα του ΟΡΕΝ.

«Νομίζω ότι είναι το χιούμορ του Δημήτρη, μην τα ποινικοποιούμε όλα. Ξέρω και τον Δημήτρη και τι πρόθεση έχει να το πει. Και δεν είπε και κάτι για σένα, έκανε μια πλάκα και είπε: μια μέρα αν θα λείπω, φέρτε τον Ποσειδώνα», παρατήρησε η Ελένη Τσολάκη, θέλοντας να εξομαλύνει την κατάσταση.

«Όπως έχω πει καλοπροαίρετα, έχουμε το καλό και οι δύο ότι δεν μασάμε τα λόγια μας και λέμε την άποψή μας ευθέως», έκλεισε το θέμα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.