Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Θεωρώ ότι Καϊλή και Γεωργούλης είναι ο λόγος που δεν τα κατάφεραν οι celebrities στις εκλογές»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

«Νομίζω ότι αυτά τα δύο γεγονότα έκαναν τον κόσμο, όχι να μας απορρίψει, αλλά να πει ότι δεν σας εμπιστεύομαι», λέει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» βγήκε σήμερα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος σχολίασε και τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, στις οποίες υπήρξε υποψήφιος.

«Γενικά μου άρεσε η διαδικασία. Νόμιζα πως μόνο εγώ δεν τα έχω καταφέρει, αλλά την επόμενη μέρα που ξύπνησα είδα πως έχει γίνει “σφαγή” κυριολεκτικά. Και ότι το 90% των λεγόμενων επωνύμων ή celebrities, που είναι ο όρος τραγικός, δεν τα είχαν καταφέρει. Νομίζω ότι έπαιξαν ρόλο δύο πράγματα, τα οποία είχα αρχίσει να υποψιάζομαι.

Πρώτον, το μέγα σκάνδαλο τα Χριστούγεννα με την Εύα Καϊλή, που είναι άνθρωπος που προέρχεται από τα media. Και βέβαια, η χαριστικό βολή δόθηκε από το τεράστιο σκάνδαλο με τον Αλέξη Γεωργούλη που είναι από τον χώρο τον καλλιτεχνικό, στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι αυτά τα δύο γεγονότα έκαναν τον κόσμο, όχι να μας απορρίψει, αλλά να πει ότι δεν σας εμπιστεύομαι».