Πυρά κατά της Ρίας Ελληνίδου έριξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με αφορμή την τελευταία δήλωσή της σχετικά με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των MAD VMA η τραγουδίστρια δέχθηκε μία ερώτηση από την Κόνι Μεταξά για την Ελληνίδα celebrity με την οποία δεν θα άφηνε ποτέ μόνο του τον σύντροφό της.
Η Ρία Ελληνίδου, προκειμένου να αποφύγει μια πιθανή “καραμπόλα”, προτίμησε να απαντήσει διαφορετικά, προκαλώντας όμως ακόμα μεγαλύτερη “φουρτούνα” απ’ ό,τι ενδεχομένως θα προκαλούσε αν απαντούσε κανονικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ρία Ελληνίδου: «Δεν θα άφηνα τον σύντροφό μου μόνο του με άντρα, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται»
Η συγκεκριμένη ατάκα ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει σχόλια και συζητήσεις στα πάνελ των πρωινών εκπομπών, ενώ και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram καταδικάζοντας τη συγκεκριμένη τοποθέτηση.
«Συμπαθητική και ενδιαφέρουσα φωνή η Ρία Ελληνίδου. Όμορφη και με μια χαρά διασκεδαστικά τραγούδια. Η φράση που εκστόμισε πρόσφατα όμως και έχει γίνει μέγα θέμα για το αν είναι άκομψη ή μη για τον σύντροφό της», έγραψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συμπλήρωσε:
«Είναι σίγουρα μία από τις πιο συντηρητικές, προκατειλημμένες, στερεοτυπικές και ομοφοβικές (φράσεις) που έχουν ακουστεί. Δεν θα ήταν κακή ιδέα και αυτή, όπως και αμέτρητοι νέοι τραγουδιστές εφήμερων σουξέ που παίρνουν τα μυαλά τους αέρα σε χρόνο μηδέν, να μειώσουν λίγο τις απερίσκεπτες δηλώσεις και κατ’ επέκταση και τα μαργαριτάρια που πετάνε».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
