Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Ντορέττα: «Πού τρέχεις κούκλα μου; Ποια είσαι; Η Ριάνα;»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

«Ανήκει σε μια παρέα που προβάλει το πολιτικώς ορθό, περίμενα να πάρει θέση», λέει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος απάντησε σε όλα. Για τον Γιώργο Νταλάρα, τη Μαίρη Συνατσάκη, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ο Γιώργος Νταλάρας εξέφρασε απλά τις απόψεις που είχε πάντα και είναι απολύτως λογικές. Συμπαθώ την Κατερίνα Στικούδη, τον Τριαντάφυλλο και τον Πέτρο Ίμβριο, αλλά καλύτερα να μην εκφέρουν άποψη για τον Γιώργο Νταλάρα. Η δήλωση του Αργυρού ήταν η πιο σεβαστική και σωστή. Μιλάμε για τον Γιώργο Νταλάρα, έλεος, λίγο να μαζευτούμε όλοι. Αν υπάρχουν φαταούλες, που θέλουν να παίρνουν παχυλά μεροκάματα, να μείνουν κλασικοί, αλλά να διαφημίζουν και μπριζόλες, δεν τους φταίει ο Γιώργος Νταλάρας», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η Μαίρη Συνατσάκη μερικές φορές παρουσιάζεται υπέρ το δέον σε κάποια ζητήματα. Είμαι μαζί της όμως στην απόφαση να κινηθεί νομικά για το διαδικτυακό μπούλινγκ. Κάθε πικραμένη μουρλοκακομοίρα βγάζει τα απωθημένα της στο πληκτρολόγιο και μάς βρίζει, θίγοντας γονείς και παιδιά, αυτό πρέπει να σταματήσει. Έχει τύχει να βρίζουν τη μητέρα μου για κάτι που έγραψα, ενώ δυο μήνες πριν είχε ξεψυχήσει στα χέρια μου».

Για το περιστατικό με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου που δεν σταμάτησε να μιλήσει στον ρεπόρτερ της εκπομπής, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε: «Πού τρέχεις κούκλα μου; Ποια είσαι; Η Ριάνα; Ανήκει σε μια παρέα που προβάλει το πολιτικώς ορθό, περίμενα να πάρει θέση».