Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαίη Εμμανουηλίδου: «Όσο βαρετή μου φαινόταν στο παιχνίδι, τόσο πολύ βαριέμαι κι εγώ να τη σχολιάσω»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

«Είχε έρθει στην εκπομπή που συμμετείχα, τη χρονιά που είχε πάει στο Survivor, 3-4 φορές, ξέρει πολύ καλά ποιος είμαι», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στη Μαίη Εμμανουηλίδου, που αναφέρθηκε στο πρόσωπό του, απάντησε σήμερα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου».

«Άκουσα τις προάλλες στο “Πρωινό Σου Σου” έναν κύριο που αναφέρθηκε στο όνομά μου και είπε ότι είμαι διάφανη ότι “να μπει η Μαίη να κάνει τι;”. Με θλίβει λίγο αυτό το γεγονός, γιατί στο δρόμο με σταματάνε και μου μιλάνε για το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου, με τα οποία έφτασα στον ημιτελικό», είπε η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε: «Σε εμένα αναφερόταν; Ένας κύριος, είπε. Και να μην ξέρει ποιος είμαι, είχε έρθει στην εκπομπή που συμμετείχα, τη χρονιά που είχε πάει στο Survivor, 3-4 φορές, ξέρει πολύ καλά ποιος είμαι. Όσο βαρετή μου φαινόταν στο παιχνίδι, τόσο πολύ βαριέμαι κι εγώ να σχολιάσω τη Μαίη. Βαριέμαι, πλήττω! Απαντώ με τον τρόπο μου στη Μαίη».