Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να πάω ξανά στο πρωινό»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

"Έφυγε, πήγε σε πολύ δύσκολες ζώνης της prime time και έχει χτίσει μια συνήθεια πλέον" υπογραμμίζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, το πρωινό της Τετάρτης, λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής με την Ελένη Τσολάκη. Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός πήρε θέση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την επιθυμία να επανέλθει με τον «Όμορφο κόσμο» στην πρωινή ζώνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ότι λείπει εκείνο το καθαρόαιμο ψυχαγωγικό πρωινό που εκπροσωπούσε ο Όμορφος Κόσμος είναι γεγονός. Το θέμα όμως και ένας προβληματισμός είναι κατά πόσο μπορεί να υπάρξει εκείνο το είδος του πρωινού όπως γινόταν τη δεκαετία των ’00s σήμερα στο 2023».

«Προσωπικά, αν ήμουν στη θέση του Γρηγορη, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία. Από την άποψη του ότι έφυγε, πήγε σε πολύ δύσκολες ζώνης της prime time και έχει χτίσει μια συνήθεια πλέον».

«Θα μου κάνει εντύπωση αν την αφήσει αυτή τη συνήθεια που έχει χτίσει και την σχέση του με το τηλεοπτικό κοινό για να ξαναπάει στο πρωί» πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στις νέες του δηλώσεις στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του STAR.