Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Δημήτρη Παπανώτα: «Είπε βαριά και προσβλητικά πράγματα»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

"Το θέμα είναι λήξαν για μένα" υπογραμμίζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και συνεργάτης της Ελένης Τσολάκη μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης και την πρόσφατη «κόντρα με τον Δημήτρη Παπανώτα.

Ειδικότερα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος υπογράμμισε πως «παρακολουθώ πάντα τα νούμερα τηλεθέασης. Φαντάσου να είχα το θράσος, εγώ που έχω κράξει όλους τους ανθρώπους της ΕΡΤ που το τολμούν να βγαίνουν και να λένε ότι δεν κοιτάνε τα νούμερα, να έλεγα ότι δεν τα κοιτάω εγώ! Τα κοιτάω και τα παρακοιτάω! Βέβαια, δεν τα κοιτάζω με υστερία. Δεν επικρατεί όμως πανικός, το ξέρουμε ότι είμαστε σε ένα κανάλι που κακά τα ψέματα δεν είναι στις πρώτες επιλογές του τηλεκοντρόλ των ανθρώπων».

«Με τον Δημήτρη Παπανώτα τι έγινε;» ρώτησε τότε ο ρεπόρτερ Αλέξανδρος Ρούτα για να αποκριθεί ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ως εξής. «Να ρωτήσετε τον ίδιο; Τον τελευταίο καιρό άρχισε να λέει κάποια πράγματα, το τελευταίο δίμηνο. Μια, δυο, τρεις, πέντε, δέκα. Τα έλεγε στην εκπομπή, μερικά από αυτά ήταν και λίγο βαριά και προσβλητικά, τα είπε και σε κάποιες συνεντεύξεις ενώ εγώ δεν σχολίαζα και δεν απαντούσα».

«Ε, κάποια στιγμή πριν από μια εβδομάδα απάντησα. Το θέμα είναι λήξαν για μένα» κατέληξε, με σαφήνεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.