Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Χατζηγιάννη: «Δεν υπάρχει ευγλωττία στις συνεντεύξεις, μακάρι να υπάρχει στην παρουσίαση»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

«Μακάρι να διαψευστώ, θα είμαι ο πρώτος που θα το πω. Αλλά άμα δω 28 μοντάζ, θα το καταλάβω και θα τα πω επίσης», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Για το ρόλο του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην παρουσίαση της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» αναφέρθηκε σήμερα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός πήρε θέση, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή ο τραγουδιστής.

«Μιας και το πρώτο του hit ήταν το “Άγγιγμα ψυχής” που το ρεφρέν έλεγε “εγώ μιλάω με τις σιωπές”, είναι όνομα και πράγμα, ήταν προφητικό και δεν χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα άλλο, περιμένω να τον δω στην παρουσίαση. Παρουσιαστής δεν σημαίνει μικρόφωνο, σημαίνει αυτό που του δημιουργεί πρόβλημα, κάμερα.

Είναι ένας από τους καλύτερους συνθέτες, είναι φωνάρα, αλλά στο ρόλο του παρουσιαστή δεν μπορώ να τον φανταστώ. Η συνέντευξη που μόλις είδα με επιβεβαιώνει, δεν υπάρχει ευγλωττία στις συνεντεύξεις, μακάρι να υπάρχει στην παρουσίαση», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Μακάρι να διαψευστώ, θα είμαι ο πρώτος που θα το πω. Αλλά άμα δω 28 μοντάζ, θα το καταλάβω και θα τα πω επίσης».