Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν τα έχω ξαναπεί ποτέ αυτά τα πράγματα»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

"Με τον πατέρα μου δεν είχα καλή σχέση, δεν τα βρήκαμε ποτέ αλλά προσπάθησα να τον δικαιολογήσω" εξομολογήθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, τη νύχτα της Τετάρτης, όταν και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό για πρώτη φορά τον τρόπο με τον οποίο και πήρε το όνομα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή πως «με την μητέρα μου είχα καλή σχέση, με τον πατέρα μου δεν είχα καλή σχέση. Δεν τα βρήκαμε ποτέ αλλά προσπάθησα να τον δικαιολογήσω, γιατί από κάποια ηλικία και μετά συνειδητοποίησα ότι ακόμα και τα παιδιά που δεν τα έχουμε πάει καλά με έναν από τους δυο γονείς πρέπει μέσα μας να τους κατανοήσουμε και να τους δικαιολογήσουμε. Επειδή με τον πατέρα μου ήταν δύσκολο να γίνει αυτό, όταν άρχισα να το κάνω, συνειδητοποίησα ότι πολλά από τα πράγματα που είχε, τα οποία ήταν ενοχλητικά για όλη την οικογένεια και όχι μόνο για μένα, έδειχαν ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έπρεπε να είχε κάνει οικογένεια».

«Με τον αδελφό μου τα πηγαίναμε καλά, παρότι είχαμε 10 χρόνια διαφορά ηλικίας. Δηλαδή να πω κάτι, για το οποίο κάποιοι θα πουν γιατί δεν έγινε, είμαι από τις περιπτώσεις που έχουν γλιτώσει την έκτρωση. Ήμουν λίγο το «ατύχημα» που προέκυψε δέκα χρόνια αργότερα, ευτυχώς με κράτησαν και εκεί οφείλεται και το όνομα μου».

«Είχε κλειστεί να πάει η μαμά για την έκτρωση στις Βρυξέλλες αλλά την παραμονή είδε τον παππού μου στον ύπνο της να κρατάει ένα παιδάκι και να είναι στην κορυφή μιας σκάλας. «Νίκη, να το πετάξω ή να το κρατήσω;» της έλεγε. Ήταν να πάρω το όνομα αυτού του παππού, θα με έλεγαν Θωμά αλλά τελευταία στιγμή πήρα το παρατσούκλι του γιατί αυτός ήταν ψαράς. Στη Μυτιλήνη, από όπου κράταγε η μητέρα μου, φημίζονται για τα παρατσούκλια και τον φώναζαν μπαρμπα-Ποσειδώνα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. ‘Εμπνέεις αυτά τα πράγματα να στα λέει κανείς! Δεν τα έχω ξαναπεί κιόλας αυτά ποτέ».