Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες του Survivor για εμφανίσεις και post στο Instagram;

Survivor

Δείτε πόσο “χρεώνονται” οι επισκέψεις σε νυχτερινά μαγαζιά και οι αναρτήσεις στα social media!

Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως εξαργυρώνουν οι παίκτες του Survivor την αναγνωρισιμότητα που πήραν… στις βαλίτσες του φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο. Οι αμοιβές τους για εμφανίσεις σε μαγαζιά και αναρτήσεις στο Instagram ξεκινούν από 800 ευρώ και ανεβαίνουν φυσικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.

[dfp_ads id=236982]

«Μαχητές και Διάσημοι λοιπόν βγήκαν στη γύρα και άρχισαν τις επικερδείς δραστηριότητες σε μια απόπειρα εξαργύρωσης της τηλεοπτικής φήμης τους η οποία απ’ ότι φαίνεται αξίζει αρκετά. Για εκπαίδευση σε καμπ με παιδιά και αθλητικές δραστηριότητες η αμοιβή αγγίζει τα 5.000 ευρώ μηνιαίως. Για post στο Instagram, τα οποία φυσικά είναι διαφημιστικά και αφορούν εταιρείες ένδυσης, υπόδησης και αυτοκινήτων, η αμοιβή είναι 800 ευρώ.

Αυτά είναι τα συνολικά κέρδη του ΣΚΑΙ από το ριάλιτι επιβίωσης!

«Στα 800 ευρώ η αμοιβή, το κέρασμα δεδομένο»

Για επισκέψεις στα νυχτερινά μαγαζιά (κλαμπ, μπουζούκια, εστιατόρια), εκτός από το κέρασμα το οποίο είναι δεδομένο, η αμοιβή αγγίζει τα 800 ευρώ ημερησίως. Όλα αυτά αφορούσαν όσους αποχώρησαν εδώ και μερικές εβδομάδες. Σε ότι αφορά τον νικητή Ντάνο, τα ποσά που ακούγονται από εταιρείες οι οποίες επιθυμούν διακαώς να είναι αυτός το πρόσωπο της διαφημιστικής τους καμπάνιας είναι τουλάχιστον ιλιγγιώδη», αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.

Εισέπραξαν αμύθητο ποσό από τα μηνύματα στον τελικό!