Πόσα χρήματα οφείλει το MEGA σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες για τις επαναλήψεις;

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δυόμισι χρόνια το MEGA δεν μας έδωσε τίποτα και παίζει αενάως τα σίριαλ!»

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο Σπύρος Μπιμπίλας εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τις αέναες επαναλήψεις των σίριαλ.«Το φάγαμε στην μάπα. Πόσο ακόμα θα βλέπουμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Μας βαριούνται και κάποια στιγμή. Μπορεί να αρέσει αυτό, αλλά είναι και βαρετό ταυτόχρονα.»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει ακόμα τι χρήματα παίρνει εκείνος από αυτές τις επαναλήψεις…

«Παίρνω ένα ευρώ, μισό, ανάλογα την ώρα που παίζεται. Τίποτα, από το MEGA που κλείνει. Δυόμισι χρόνια το MEGA δεν μας έδωσε τίποτα και παίζει αενάως τα σίριαλ. Να σας πω το παράδειγμα της φίλης μου της Άβας Γαλανοπούλου. Επί δύο χρόνια παίζει μόνο στο MEGA. Δεν παίρνει τίποτα. Αυτό είναι ηθικό; Σε ποια λογική βασίζεται πως το προϊόν μας που είναι τα σίριαλ που φτιάξαμε μπορεί κάποιος ανενόχλητα να τα παίζει, να μην μπορώ να του κάνω ούτε ασφαλιστικά μέτρα και αυτός να βγάζει χρήματα από αυτό. Γιατί οι διαφημίσεις παίζουν στο MEGA. Δεν είναι χωρίς διαφημίσεις.

Ποιο είναι το χρηματικό ποσό που χρωστάει το MEGA στις ενώσεις ηθοποιών – σκηνοθετών;

«Το ακριβές ποσό δεν μπορώ να το υπολογίσω γιατί κάθε μέρα που περνάει αυξάνεται. Επειδή είμαι και στον οργανισμό των σκηνοθετών και των ηθοποιών, νομίζω ότι χρωστάει 600.000 ευρώ στο καθένα. Αυτά χρωστάει ως προς τα δικαιώματα, άλλο τι χρωστάει προς τις πρωτότυπες εργασίες.»