Πώς τα πήγε η Μανωλίδου στον πρώτο της χορό;

Διαβάστε: Η ...καθιστική πρεμιέρα της Ευγενίας απέναντι στα "Μυστικά της Εδέμ"

Η καθημερινή εκπομπή θα ασχολείται με όσα γίνονται στο «Dancing With The Stars Live» και από το πλατό της εκπομπής θα περνούν οι διαγωνιζόμενοι stars με τους χορευτές «προπονητές» τους αλλά και πολλά πρόσωπα από τη σόου μπιζ.
 
Η χθεσινή πρεμιέρα ήταν αρκετά… καθιστική! Σε μία δύσκολη ώρα προβολής με τα «Μυστικά της Εδέμ» απέναντι να σαρώνουν στη μάχη της τηλεθέασης η Ευγενία Μανωλίδου μπήκε στη μάχη φιλοξενώντας δύο από τους διαγωνιζόμενους, τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Κώστα Μαρτάκη μαζί με τους παρτενέρ τους. Οι δύο καλεσμένοι είπαν πολλά, αλλά τίποτα καινούργιο από όσα είχαμε μέχρι εκείνη την ώρα παρακολουθήσει στις διάφορες εκπομπές. Ωστόσο η Ευγενία Μανωλίδου, νιώθοντας φαίνεται ότι χάνεται το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, δεν δίστασε να… φορέσει για λίγο τα παπούτσια του χορού και να θυμηθεί τα βήματα του τσα τσα τσα. Αυτό το χορευτικό δίλεπτο αλλά και αποσπάσματα από το backstage ήταν από τα ενδιαφέροντα της εκπομπής αφού οι υπόλοιπες απόψεις είχαν ακουστεί σε πολλές εκπομπές που είχαν προηγηθεί από το πρωί. Βέβαια, επειδή το πρώτο live δεν είχε αποχώρηση και… ίντριγκα λογικό να μην υπάρχει και τόσο ενδιαφέρον υλικό για την καθημερινή εκπομπή. Φαίνεται πάντως ότι η εκπομπή θα βρει το δρόμο της καθώς η Ευγενία Μανωλίδου, αν και δοκιμάστηκε πρώτη φορά σε live εκπομπή απέδειξε ότι διαθέτει άνεση και μπορεί να «χορέψει» καλά και στην παρουσίαση μίας καθημερινής ζωντανής εκπομπής. Χρειάζεται όμως, να φτιαχτεί μία πιο ενδιαφέρουσα «χορογραφία»…!
 
Συγκεκριμένα λοιπόν, στο γενικό σύνολο το «DWTS Daily» έκανε μέσο όρο 9,6 ενώ τα «Μυστικά της Εδέμ» στο MEGA έκαναν μέσο όρο 46,9 και το δελτίο ειδήσεων του ALPHA που μεταδίδεται εκείνη την ώρα σημείωσε μέσο όρο 17,1.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι από τις 7 έως τις 8 το απόγευμα στο γενικό σύνολο και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους των εκπομπών στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.
 
Γρηγόρης Μελάς