Πως σχολιάζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης την απόφαση να βρεθεί η Δανάη Μπάρκα παρουσιάστρια στο Mega;

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

"Αυτό ήταν ένα βήμα και για μας έκπληξη και πολλές φορές κάποιοι με ρωτάνε τι την συμβούλεψα..."

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απόφαση της Δανάης Μπάρκα να βρεθεί τη νέα σεζόν σε ρόλο παρουσιάστριας στο Mega.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά για την αγαπημένη του Δανάη πως «χαίρομαι πολύ που είναι χαρούμενη με αυτό το νέο της βήμα. Πιστεύω ότι η Δανάη είναι ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι, πολύ έξυπνο, πολύ λαμπερό παιδί. Ελπίζω να τα καταφέρει και να σκίσει».

«Αν σκεφτεί κανείς πως πριν δυο, τρία χρόνια που ξεκίνησε η Δανάη, ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο θέατρο κάνοντας τρομερές εμφανίσεις. Με την «Ουρανία» και μετά με τις «Μάγισσες της Σμύρνης». Αυτό ήταν ένα βήμα και για μας έκπληξη και πολλές φορές κάποιοι με ρωτάνε τι την συμβούλεψα… Δεν μπαίνουμε σε τέτοια θέματα. Είμαστε από δίπλα κιαι εγώ και η Βίκυ και συμπαραστεκόμαστε στην όποια απόφαση της. Νομίζω πως αυτό πρέπει να κάνει κανείς σε ένα παιδί» ομολόγησε με ειλικρίνεια ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Αγχωμένη είναι, όπως όλοι θα ήμασταν αγχωμένοι, αλλά εγώ νομίζω ότι θα τα πάει καλά» συμπλήρωσε.

Μια τρυφερή υποστήριξη από τον ηθοποιό στη Δανάη Μπάρκα…