Πώς ψηφίζουμε στο Nomads;

Nomads

Απόψε η πρεμιέρα του ριάλιτι του ΑΝΤ1. Από Πέμπτη έως και Κυριακή στις 20:45 στον ΑΝΤ1!

Το «Nomads – Μαδαγασκάρη» προσφέρει σε όλους τους τηλεθεατές την ευκαιρία να «κατεβάσουν» στα κινητά τους τηλέφωνα την ειδική εφαρμογή «NOMADS ANT1» μέσω App Store και Google Play. Η εφαρμογή διατίθεται προς όλους εντελώς δωρεάν. Μέσω του ειδικού αυτού application το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του «Nomads – Μαδαγασκάρη», οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις στο παιχνίδι. Επιπλέον, θα έχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα των παικτών στη Μαδαγασκάρη αλλά και τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα. Ταυτόχρονα, θα έχουν στη διάθεσή τους άφθονο backstage υλικό. Παράλληλα, θα μπορούν να συγκρίνουν τις επιδόσεις των «Νομάδων» μέσω των ειδικά διαμορφωμένων στατιστικών δεδομένων.

Nomads Μαδαγασκάρη: Γνωρίστε τους 20 παίκτες του ριάλιτι!

To πιο σημαντικό όλων όμως είναι πως μόνο μέσω του ειδικού application «NOMADS ANT1», οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίζουν τους αγαπημένους τους παίκτες για να παραμείνουν στο «Nomads – Μαδαγασκάρη». H ψήφος είναι δωρεάν ενώ η ψηφοφορία θα διεξάγεται κάθε Κυριακή και θα μεταδίδεται ζωντανά.

Nomads Μαδαγασκάρη: Αυτές είναι οι ομάδες! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

Tέλος, επειδή το «Nomads-Μαδαγασκάρη» είναι ένα παιχνίδι για όλους, η εφαρμογή «NOMADS ANT1» προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να σκηνοθετήσει και να παίξει στο δικό του παιχνίδι περιπέτειας! Ειδικότερα, όλοι οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν έξι, συνολικά, παίκτες από τους συνολικά 20 εικονικούς «Νομάδες». Κάθε παίκτης που κερδίζει – είτε ο ίδιος είτε η ομάδα του – θα χαρίζει στους χρήστες  έναν πόντο. Αν κάποιος από τους παίκτες που έχουν επιλέξει για τις εικονικές τους ομάδες αποχωρήσει από το «Nomads-Μαδαγασκάρη» δεν έχουν δικαίωμα να τον αντικαταστήσουν παρά μόνο εάν περάσει μία εβδομάδα. Η βαθμολογία θα χωρίζεται σε εβδομαδιαία και τελική και θα συνοδεύεται με διάφορα έπαθλα για όσους έχουν συγκεντρώσει την υψηλότερη.

Ο νικητής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ!