Πως έγινε η συμφιλίωση Καινούργιου – Ηλιάκη;

Όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στο "Όλα Παίζουν"
Οι σχέσεις των δυο γυναικών το τελευταίο διάστημα είχαν ψυχρανθεί, ωστόσο ο κοινός τους φίλος Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε πως η καλή του πράξη για το 2014 ήταν να τις φέρει και πάλι κοντά, χωρίς να δίνει ιδιαίτερες λεπτομέρειες.
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στο «Όλα Παίζουν» πως έτυχε και οι δυο παρουσιάστριες μίλησαν ξανά και ποια είναι η επικονωνία που κρατούν τώρα.
 

«Όντως υπήρξε μια περίοδος ψύχρας, εγώ το έχω πει ανοιχτά, δεν έχω και κανένα θέμα. Είμαστε με τον Νίκο, έχουμε βγει, πίνουμε πολύ, παίρνει η Ηλιάκη τηλέφωνο, είχαμε ζαλιστεί. Μου λέει «σήκωσε το». Το σηκώνει τελικά ο Νίκος λέει «είμαι εδώ με την Καινούργιου» και πριν πει «θέλεις να της μιλήσεις;», μου λέει πάρε την. Ήθελα, ήθελα, γιατί την αγαπάω μέσα μου πολύ. Αρχίζουμε και μιλάμε, τι κάνεις; Πως είσαι; Καλά; Αυτά. Ο Νίκος χαρούμενος πως έκανε την καλή πλάξη του χρόνου. Την επόμενη μέρα με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «Έλα Κατερίνα, θυμάσαι ότι μιλήσαμε χτες ή ήσουν πολύ πιωμένη;» Εχουμε μιλήσει αλλά δεν έχουμε βρεθεί από κοντά. Στείλαμε και ευχές τώρα στις γιορτές»

//www.youtube.com/embed/wshxyt2rLDc