Πώς αξιοποίησαν τα κέρδη τους τρεις μεγάλοι νικητές του Deal;

Deal

Δείτε τρεις από τους νικητές και τι έκαναν με τα χρήματα που κέρδισαν.

Το Deal επιστρέφει στον Alpha για να αλλάξει τη ζωή όλων όσοι είναι αποφασισμένοι να ρισκάρουν και να τα βάλουν με την τύχη και τον… τραπεζίτη. Από σήμερα και κάθε απόγευμα στον Alpha, ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει να μοιράζει πολλές χιλιάδες ευρώ.

Στις προηγούμενες σεζόν προβολής του τηλεπαιχνιδιού, ήταν πολλοί εκείνοι που έφυγαν από το πλατό έχοντας κλείσει την καλύτερη συμφωνία της ζωής τους.

Η Μαίρη Αρβανίτη είχε στο κουτί της τα 10ευρώ και τα αντάλλαξε με τις 40,000 ευρώ, ποσό το οποίο τη βοήθησε να εξελίξει την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί στο Χαϊδάρι και να φτιάξει τη ζωή της.

Ο Κωνσταντίνος Σκουρλής, κέρδισε κι αυτός 40,000 ευρώ, με τα οποία βοήθησε σε οικογενειακές υποχρεώσεις, αγόρασε αυτοκίνητο, επένδυσε σε ελαιόδεντρα, παντρεύτηκε και σήμερα έχει και ένα παιδί.

Έπαιξαν και κέρδισαν!

Έπαιξαν και κέρδισαν!Λίγο πριν την πρεμιέρα του #dealgr σήμερα στις 17:50, δες πώς αξιοποίησαν τα κέρδη τους μερικοί από τους τυχερούς συμμετέχοντες του Deal!#alphatv

Gepostet von Alpha TV am Montag, 13. Januar 2020

Ο Αργύρης Βασιλαρόπουλος, κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 60,000 ευρώ και χάρη σε αυτά τα χρήματα σταμάτησε να εργάζεται ως οδηγός ταξί. Άνοιξε μια δική του επιχείρηση με fingerfood για παιδικά πάρτι και βαφτίσεις, πήρε αυτοκίνητο και ταξίδεψε στα Βαλκάνια, τη Ρώμη, τη Γερμανία, αλλά και τη Νέα Υόρκη.