Πόπη Μαλλιωτάκη: «Κάνω διάφορα και δεν το κρύβω όπως κάνουν άλλες»

Πόπη Μαλλιωτάκη

"Εννοείται πως αυξήθηκαν οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές" παραδέχεται η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Από το ταξίδι στην Τυνησία επέστρεψε η Πόπη Μαλλιωτάκη και πάραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Μέσα σε όλα, η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις, αποκαλύπτοντας μάλιστα την ηλικία της, ενώ μίλησε με ενθουσιασμό για τις αυξημένες κατακτήσεις της!

Πιο συγκεκριμένα, η Πόπη Μαλλιωτάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άργησα να κάνω διάφορα γιατί φοβόμουν, αλλά ήταν μέχρι να ξεφοβηθώ τον χειρουργείο. Κάνω διάφορα και δεν το κρύβω όπως κάνουν άλλες! Έχω ξεκινήσει με το πρόσωπο πολλά χρόνια πριν, όλα τα ενέσιμα τα κάνω όταν χρειάζεται. Κάθε έξι μήνες δηλαδή που θα φύγει το μπότοξ σίγουρα θα πάω να το κάνω. Είναι και το DNA που είναι καλό αλλά, αν δεν το προσέχεις έστω και με αυτά τα ενέσιμα, δεν συντηρείσαι αλλιώς».

«Στο σώμα έχω κάνει λιπαναρρόφηση και στο καπάλι έκανα κοιλιοπλαστική. Την πρώτη μέρα δεν σηκώθηκα γιατί έφαγα πέντε ώρες χειρουργείο. Την ώρα όμως που περπατούσα ένιωθα μια ενόχληση. Εννοείται πως αυξήθηκαν οι κατακτήσεις γιατί τώρα βγαίνω με το μαγιό στην παραλία και αισθάνομαι και γω η ίδια καλύτερα με τον εαυτό μου. Οπότε σίγουρα έχουν αυξηθεί και οι θαυμαστές».

«Ο γιος μου έκανε ένα ωραίο δοκιμαστικό στον Alpha, τους άρεσε και του έκαναν πρόταση για να τον βάλουν στη νέα σειρά Αμφιβολίες» συμπλήρωσε η Πόπη Μαλλιωτάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.