Πόπη Χατζηδημητρίου: «Όταν σταματήσει να χτυπά το τηλέφωνο κάνει κρύο, ερημώνει το τοπίο»

Πόπη Χατζηδημητρίου

"Όταν γνωρίσεις αυτή την απώλεια καταλαβαίνεις πόσο θα ήθελες να χτυπήσει το δέκατο τηλέφωνο μέσα στην ημέρα" ανέφερε η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Στο Pop Up και την Φωτεινή Λασπά έδωσε συνέντευξη η Πόπη Χατζηδημητρίου, η οποία μίλησε για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση, την δημοσιότητα αλλά ανέφερε τι της λείπει αυτή την περίοδο.

«Πέρναγα πάρα πολύ ωραία στην τηλεόραση. Είχα περάσει καταπληκτικά τα 10 – 12 χρόνια της τηλεόρασης στα ξεκινήματά της. Τα πρώτα βήματα τα θυμάμαι με πάρα πολύ γλύκα γιατί ήμουν και πιτσιρίκα. Έχω νιώσει τη δημοσιότητα να με μπλοκάρει. Τότε, όταν εμείς ξεκινήσαμε, ήταν δύο τα κανάλια, και ήταν όλοι πεσμένοι πάνω μας. Εγώ είχα ένα θέμα με την προσωπική μου ζωή και σκέψου να είσαι 21 – 22 χρονών και να μην μπορείς να περπατήσεις με το αγόρι σου χέρι – χέρι στο δρόμο γιατί είχες κρεμασμένα τσαμπιά στις νεραντζιές όλους τους παπαράτσι της Αθήνας. Εκεί τρόμαξα. Σιγά – σιγά κατάλαβα ότι ακόμα και ο πιο γατόπαρδος παπαράτσι αν του έλεγες δεν θέλω, το σεβόταν και ότι αυτό μπορώ να το χειριστώ και το χειρίστηκα πολύ καλά.»

Η ίδια συνέχισε με την αποχώρησή της στην τηλεόραση: «Μου πήρε μία μεγάλη περίοδο για να αποφασίσω να αποχωρήσω από την τηλεόραση. Όταν δεν άρχισα να περνάω καλά, έψαχνα τις εναλλακτικές μου γιατί ήξερα ότι κάποια στιγμή για μένα έχει ημερομηνία λήξης. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που εκτιμώ πολύ αλλά φιλίες δεν έκανα από τον χώρο της τηλεόρασης. Οι φίλοι μου είναι φίλοι ζωής εκτός χώρου. Δηλαδή ίσως είναι η δική μου ανάγκη η προσωπική μου ζωή και οι σταθερές μου να είναι έξω από την δουλειά. Μου γίνονται προτάσεις για επιστροφή στην τηλεόραση αλλά δεν γίνεται. Δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ. Δεν λέω ποτέ γιατί όποιος το λέει, μετά το λούζεται.»

Τέλος η Πόπη Χατζηδημητρίου εξομολογήθηκε: «Οι αγκαλιές που μου έχουν λείψει πιο πολύ είναι των γονιών μου, που δεν τους έχω. Όταν γνωρίσεις αυτή την απώλεια καταλαβαίνεις πόσο θα ήθελες να χτυπήσει το δέκατο τηλέφωνο μέσα στην ημέρα και να σου λέει τι κάνεις. Όταν σταματήσει να χτυπάει αυτό το τηλέφωνο κάνει κρύο, ερημώνει το τοπίο λίγο.»