Η Πόπη Χατζηδημητρίου μίλησε ανοιχτά στην Ελένη Μενεγάκη για τον Πρωινό Καφέ και τον Μίνωα Κυριακού!

Πόπη Χατζηδημητρίου
«Κανένας άλλος δεν ήταν εμπλεκόμενος! Αυτή τη στιγμή, εγώ δεν την μοιράστηκα ποτέ με κανέναν, ο ΑΝΤ1 δεν την μοιράστηκε ποτέ με κανέναν»!

Η Ελένη Μενεγάκη και η Πόπη Χατζηδημητρίου συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη ζωή τους, σε μια κουβέντα με πολλές προεκτάσεις. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Πόπη μίλησε στην Ελένη για το επίμαχο: πώς πέρασε ο Πρωινός Καφές από τη μία παρουσιάστρια στην άλλη…

Επάνω μας δοκίμαζαν πράγματα

Όταν έφυγε η Ρούλα και μας είπαν να κάνουμε τον Καφέ, επάνω σε μας ο ΑΝΤ1 δοκίμαζε πράγματα. Αυτό είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο! Μπαινόβγαιναν άνθρωποι… Δεν ήταν κανένας χαλαρός γιατί ήταν μετά από Κορομηλά.

Ποια είναι η σχέση σου με την Ελένη;

Μου λες γιατί δεν έχω βγει τόσα χρόνια σε εκπομπές… Αυτή την ερώτηση την ακούω μέχρι τώρα: Ποια είναι η σχέση σου με την Ελένη; Τι έχουμε να χωρίσουμε ρε παιδιά; Κανείς δεν ξέρει. Το πώς έγινε αυτή η μετάβαση -δεν έχω πρόβλημα να στο πω- από μένα σε σένα και ο καθένας έβγαινε και έλεγε ότι αρλούμπα… Δεν ξέρεις ρε φίλε, γιατί ήταν μια στιγμή ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπούσαν και εκτιμούσαν πάρα πολύ ο ένας τον άλλον. Μιλάω για μένα και τον Μίνωα Κυριακού. Κανένας άλλος δεν ήταν εμπλεκόμενος! Αυτή τη στιγμή, εγώ δεν την μοιράστηκα ποτέ με κανέναν, ο ΑΝΤ1 δεν την μοιράστηκε ποτέ με κανέναν, άρα κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτή η στιγμή που μπορεί εμάς να μας απομάκρυνε.

Αντέδρασα όπως θα έκανα με τον μπαμπά μου

Έχουμε ευθύνη των πράξεών μας. Δεν μπορώ να πω εγώ «φταίει η Ελένη ή ο Κυριακού» επειδή η ζωή μου έκανε την πορεία που έκανε. Εγώ δεν ήμουν ποτέ διπλωμάτης. Με τον Μίνωα Κυριακού αντέδρασα όπως θα αντιδρούσα με τον μπαμπά μου. 

Όλο αυτό το διάστημα η Ελένη Μενεγάκη παρακολουθούσε με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα περιέγραφε η Πόπη Χατζηδημητρίου και αρκέστηκε να πει: «Εμένα με φέρανε για να είμαι άλλο ένα παιδί μέσα στην εκπομπή».