Πόπη Χατζηδημητρίου για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν πρέπει να βαλτώνουμε, έχει την πολυτέλεια να πάρει τον χρόνο της»

Πόπη Χατζηδημητρίου

"Πάντα χρειάζεται να παίρνεις μία απόσταση, όταν βλέπεις ότι θέλεις να κάνεις το επόμενό σου βήμα".

Την Πόπη Χατζηδημητρίου συνάντησαν η κάμερα του Breakfast@Star και η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και προκάτοχος της Ελένης Μενεγάκη στον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1 ρωτήθηκε για την απόφαση της συναδέλφου της να αποχωρήσει από το Μεγάλο Κανάλι, μετά τη ρήξη που επήλθε στις διαπραγματεύσεις του συμβολαίου της για την επόμενη σεζόν.

«Ένας άνθρωπος στην τηλεόραση, όπως η Ελένη, έχει την πολυτέλεια – και όλοι θα πρέπει να το κάνουμε – να πάρει μία απόσταση, να πάρει τον χρόνο της και τον χώρο της για να δει ποιο θα είναι το επόμενό της βήμα», δηλώνει η Πόπη Χατζηδημητρίου για την Ελένη Μενεγάκη.

«Πάντα χρειάζεται να παίρνεις μία απόσταση, όταν βλέπεις ότι θέλεις να κάνεις το επόμενό σου βήμα», τονίζει χαρακτηριστικά η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Δεν πρέπει να βαλτώνουμε σε τίποτα, ούτε στη δουλειά, ούτε στη σχέση μας. Όταν βλέπεις ότι είσαι σε μία καμπή και πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα, μείνει λίγο πίσω να πάρεις τις αποφάσεις σου και ξαναμπαίνεις. Η ζωή δεν είναι μία ευθεία γραμμή. Εγώ είμαι υπέρ του να παίρνεις τις αποστάσεις σου για να κάνεις καλύτερες επιλογές», καταλήγει στο σχόλιό της η Πόπη Χατζηδημητρίου, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει τηλεοπτικά με κάποιο νέο project.