Πόπη Αστεριάδη: «Μου χαμήλωναν συχνά το μικρόφωνο ή δεν μου έπαιζε καλά η ορχήστρα, πολλές παγίδες»

Πόπη Αστεριάδη

"Ε, μου έχει τύχει και το στραβό ναι. Εκεί τα βάφω μαύρα και θα κάνω υπομονή" παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, η Πόπη Αστεριάδη.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη είδαμε την Πόπη Αστεριάδη, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Στούντιο 4 της δημόσιας τηλεόρασης. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε από καρδιάς τόσο για την συνεργασία με σπουδαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, τις φιλίες αλλά και τις πολλές παγίδες.

Πιο συγκεκριμένα, η Πόπη Αστεριάδη εξομολογήθηκε πως «είναι δύσκολη η φιλία στον καλλιτεχνικό χώρο, αυτό είναι γεγονός, γιατί υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ πάντα έλεγα πως δεν μπορείς να αρέσεις σε όλο τον κόσμο. Και γω είχα το δικό μου κόσμο και η Καίτη Χωματά είχε τον δικό της και η Ρένα Κουμιώτη τον δικό της. Δηλαδή ο καθένας είχε τον κόσμο του. Το να μην είσαι όμως αγαπημένος, πως θα πας να τραγουδήσεις; Εγώ αν δεν είμαι καλά, ακόμα και με την ορχήστρα, δεν μπορώ! Δεν μου βγαίνει να πάω να τραγουδήσω, θέλω να είναι όλα καλά».

«Ε, μου έχει τύχει και το στραβό ναι. Εκεί τα βάφω μαύρα! Υπομονή θα κάνεις, θες ή δεν θες, δεν μπορείς να πεις «φεύγω». Από ορισμένα μαγαζιά έχω φύγει, είναι η αλήθεια, αλλά χωρίς να τους κρεμάσω. Τους ειδοποιούσα πως θα αποχωρήσω για κάποιους λόγους ή γιατί δεν πλήρωναν πολλές φορές την ορχήστρα όπως θα έπρεπε. Όλα αυτά τα έχω ζήσει. Βέβαια γινόντουσαν και τότε όλα αυτά».

«Τα μικρόφωνα τα χαμηλωμένα, δε, υπήρχαν συνέχεια. Ειδικά σε μεγάλο μαγαζί. Στην μπουάτ όχι, εγώ τραγουδούσα εκεί και χωρίς μικρόφωνο γιατί ήταν μικρός ο χώρος αλλά όλα αυτά υπάρχουν. Η ορχήστρα να μην σου παίξει πιο καλά, πολλές παγίδες» συμπλήρωσε, ακόμα, η Πόπη Αστεριάδη στο καθημερινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.