«Πολύ σωστά έπραξε η Ελένη Μενεγάκη και έμεινε εκτός τηλεόρασης»

Ελένη Μενεγάκη

Ποιος γνωστός Έλληνας έκανε αυτή τη δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη!

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μίλησε, το πρωί της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Τζούμας στον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στην απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να απέχει για κάποιο διάστημα από την τηλεοπτική μας καθημερινότητα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Τζούμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλά κάνει η Ελένη Μενεγάκη. Μου αρέσει δηλαδή το σύνδρομο Γκρέτα Γκάρμπο και ίσως έπρεπε να γίνεται και νωρίτερα. Σε όλους. Να λέμε δηλαδή πως, «παιδιά ωραία ήταν μέχρι εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη που μου δείξατε». Καλά κάνουν και αποχωρούν οι άνθρωποι».

«Καλά κάνει η Χαρούλα Αλεξίου και είπε ότι θα φύγει, καλά κάνει η Ελένη Μενεγάκη. Αρκετά» πρόσθεσε επίσης ο Κωνσταντίνος Τζούμας. «Δημιουργείται και σε μένα συχνά η αυτή η επιθυμία γιατί ο τρόπος που δούλεψα, ήταν με το ένα πόδι μέσα και με το ένα πόδι έξω. Έκανα μια δουλειά, έπαιρνα τα λεφτά και πήγαινα διακοπές».

«Δεν προέκυψε να γίνω πατέρας και να αποκτήσω παιδί. Μια φορά νόμιζα ότι μια Αμερικάνα χορεύτρια, όπως μου τηλεφώνησε, θα κρατούσε το παιδί. Αλλά φαίνεται πως όχι. Ή μπορεί και να έχει γίνει, να έχει μετακομίσει σε άλλη πόλη και να του έχει πει ένα σωρό άλλες πληροφορίες. Πολλά παίζονται, ποτέ δεν ξέρεις. Θα μου άρεσε πάντως να χτυπήσει το τηλέφωνο μου κάποια στιγμή και να ακούσω «μπαμπά»! Πλάκα θα είχε».

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη, ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε για την συνάντηση που είχε στο παρελθόν με τον Τζο9ν Λένον.