Πωλίνα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι άτομο που εξαφανίζεται έτσι, ήταν πάντοτε κοινωνικός»

Πωλίνα

«Ο κόσμος φρίκαρε με την αναπαραγωγή της φάρσας. Το πρωτότυπο ήταν τόσο φρικαλέο που το MEGA είπε ότι δεν περνάει», λέει η Πωλίνα.

Flashback στη ζωή και την καριέρα της έκανε η Πωλίνα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η τραγουδίστρια μίλησε για τον Γιάννη Πάριο, τον Γιώργο Μαρίνο, τη φωτογράφιση του Playboy, το τραγούδι «Πάμε για τρέλες στις Σευχέλλες», αλλά και τη φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου.

«Μπήκα στην ομάδα του Γιάννη Πάριου και ξεκινήσαμε μια περιοδεία. Πήγαμε Αμερική και Αλβανία. Το 1978 ήταν ο 2ος μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης που πέρασε τα σύνορα. Ο Γιάννης Πάριος είναι το πιο δοτικό πλάσμα που έχω γνωρίσει.

Είναι σαν να έχεις ένα 10χρονο παιδί. Παίζει, πειράζει, κάνει σκανταλιές. Το ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει χαθεί είναι μια προσωπική του επιλογή και πρέπει να τη σεβαστούμε. Δεν είναι άτομο που εξαφανίζεται έτσι. Ήταν πάντοτε κοινωνικός», είπε αρχικά η Πωλίνα.

Αναφερόμενη στη φωτογράφισή της για το Playboy, η Πωλίνα είπε: «Επειδή δεν θα πληρωνόμουν είχα βάλει όρο ότι εγώ θα αποφασίσω για τη φωτογράφιση.  Ξεκινήσαμε για τις Σεϋχέλλες, γιατί γράφαμε το κομμάτι “Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες”. Βάλανε ένα σποτάκι από το ρεφρέν του κομματιού και τη φωτογραφία του εξωφύλλου στο κρατικό κανάλι και έγινε πανικός».

Για τον γάμο της με τον Μεγακλή Βιντιάδη η Πωλίνα είπε: «Γνωριστήκαμε όταν ήμουν με τον Γιώργο Μαρίνο στη Μέδουσα. Κάποια στιγμή μου είπε αν θέλω να παντρευτούμε και έγινε».

«Στη φάση που ήμουν έγκυος στον Απόστολο δεν είχα πάρει ακόμα διαζύγιο. Οι δημοσιογράφοι με αντιμετώπιζαν με ευγένεια. Το εξώφυλλο αυτό είναι ενός φίλου και γείτονα. Την είδηση την έδωσαν οι παρατρεχάμενοι που ήταν δίπλα μου, οι κολλητοί μου. Αυτό ήταν λίγο στενάχωρο», είπε επίσης η Πωλίνα.

Όσο για την φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου που έχει μείνει στην ιστορία, η Πωλίνα είπε: «Ο κόσμος φρίκαρε με την αναπαραγωγή της φάρσας. Το πρωτότυπο ήταν τόσο φρικαλέο που το MEGA είπε ότι δεν περνάει. Ο Βλάσσης είχε μπλοκάρει το ασανσέρ της απέναντι πολυκατοικίας.

Εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω τι πρόκειται να συμβεί γιατί οι δύο που πρωταγωνιστούσαν κυνηγιόντουσαν. Εμένα με είχε πάρει ο ένας ασπίδα μπροστά και άρχισα να φωνάζω ότι είμαι έγκυος. Ο Βλάσσης έσκασε αφού ξεμπλόκαρε το ασανσέρ, ντυμένος superman».