Πωλίνα: «Ήμουν πάρα πολύ πονηρή στο συμβόλαιο για το Playboy»

Πωλίνα

"Γινόταν χαμός με εκείνη την φωτογράφιση" παραδέχθηκε η Πωλίνα.

Μια αναδρομή στους επιτυχημένους της επαγγελματικούς σταθμούς έκανε η Πωλίνα, το πρωινό της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Μεγάλο Κανάλι. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Γιώργο Μαρίνο, την επιτυχία «Wagon Lee» και την φωτογράφιση που έκανε για το Playboy.

Ειδικότερα, η Πωλίνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «o Γιώργος Μαρίνος είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο, μια μοναδική περίπτωση στον χώρο της σόουμπιζ. Δουλεύοντας με τον Γιώργο Μαρίνο ήταν για μένα το πρώτο παράσημο. Το επόμενο φυσικά ήταν ο Σταμάτης Φασούλης».

«Το Wagon Lee γράφτηκε από τον Χάρη Χαλκίτη και τον Φίλιππο Νικολάου για να πάει στην Eurovision το 1986 αλλά τότε ήταν άλλοι οι νόμοι. Δεν πήγε όμως ποτέ εκείνη την χρονιά γιατί η Eurovision έπεφτε ημερολογιακά το Μεγάλο Σάββατο».

«Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος ήθελε να κάνουμε τη φωτογράφιση του Playboy. Εγώ όμως φυσικά, πάρα πολύ πονηρή, είχα κάνει ένα συμβόλαιο στο οποίο έλεγα πως δεν ήθελα λεφτά αλλά ήθελα να διαλέξω το μέρος και τις φωτογραφίες. Συνέχεια κρυβόμουν πίσω από κάτι φοίνικες, κάτι βράχους και γινόταν χαμός με εκείνη την φωτογράφιση» πρόσθεσε, ακόμα, η Πωλίνα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο MEGA.